Winterprogramma

Header Winter

Winter 1

Winterprogramma

Het is winter in het Openluchtmuseum! Dé tijd van het jaar om gezellig samen te komen met familie en vrienden. Kom deze winter samen een rondje schaatsen op onze ijsbaan van bijna 1000 vierkante meter óf glij van onze spectaculaire sleebaan! Heb je wel eens gehoord van een Duivekater feestbrood? Dit bijzondere brood kun je bakken op het Kindererf. Laat je erna verwarmen door winterverhalen en smul mee van koek-en-zopie en huisgemaakte stamppotten. Van 7 december tot en met 19 januari 2020 ervaar je de winter in het Openluchtmuseum, kom proeven, ruiken en meedoen!

 

Zien we je deze winter in het Openluchtmuseum?

Winter 2

Leuk om naar te kijken

Op deze plek ga je tijdens de winterperiode verschillende afleveringen zien over de Winter in het Openluchtmuseum. Met als vaste presentatrice Tess Daniëls. Kijk snel verder! 

Schaatsbaan

Winterse activiteiten

Schaatsen, sleeën of broodjes bakken boven een knetterend houtvuur? In de winter zijn er tal van activiteiten. De winter is een echte belevenis in het museum. 

 

Winter 3

Leuk om te lezen

De Nederlandse winter kent talloze mooie en warme verhalen. Benieuwd naar de verhalen van ons museum? Kijk dan snel verder!

Winterrondleiding

Winterrondleiding

Ga mee op een rondleiding door het museumpark. Onze enthousiaste rondleiders vertellen je allerlei wetenswaardigheden over de historische gebouwen in het museumpark.

 

Winters genieten

Het groepsarrangement 'Winters Genieten' staat in het teken van een dag samen de winter beleven. Van een heerlijk ontvangst met glühwein tot rondjes schaatsen op de ijsbaan.