VRIENDENNIEUWS

Previews Canon van Nederland

preview

veel animo previews

Heel veel Vrienden komen naar de preview op 16 september. Er is zelfs een wachtlijst! Heb je je opgegeven maar denk je dat je toch niet komt? Maak andere Vrienden blij met de vrijgekomen plek!

Bosmanmolen

Houd jij het droog?

Onlangs werd de Bosmanmolen geplaatst en tegelijkertijd ging de 'Waterland-game' van start. Help jij ons met je feedback? Probeer de game en laat het ons weten.

mangrove

Mangrove met korting

Heb je de nieuwe mangrove bij 'de buren'al gezien? Met je VriendenMuseumkaart bezoek je 'm met maar liefst 25% korting. Een aanrader!

landleven 2017

Beleef Landleven 2017

8 t/m 10 september 2017: Beleef Landleven 2017. Waan je in de jaren '50, neem 'het tuinpad van mijn vader'... Gratis met je VriendenMuseumkaart!

Achter de schermen

Wil je weten wat er intussen allemaal achter de schermen gebeurt bij de vereniging Vrienden? Lees hier meer over de ledenadministratie, VriendenMuseumkaarten en bezetting.