VRIENDENNIEUWS

Preview Canon van Nederland

preview

veel animo preview

Heel veel Vrienden komen naar de preview op 16 september. Er is zelfs een wachtlijst. Heb je je opgegeven maar ga je het niet halen? Maak een ander blij met de vrijgekomen plek!

Bosmanmolen

Houd jij het droog?

Onlangs werd de Bosmanmolen geplaatst en tegelijkertijd ging de 'Waterland-game' van start. Help jij ons met je feedback? Probeer de game en laat het ons weten.

mangrove

Mangrove met korting

Heb je de nieuwe mangrove bij 'de buren'al gezien? Met je VriendenMuseumkaart bezoek je Burgers' Zoo met maar liefst 25% korting. Een aanrader!

landleven 2017

Beleef Landleven 2017

8 t/m 10 september 2017: Beleef Landleven. Waan je in de jaren 50, neem 'het tuinpad van mijn vader' en nog veel meer. Gratis met je VriendenMuseumkaart!

Achter de schermen

Wil je weten wat er intussen allemaal achter de schermen gebeurt bij de vereniging Vrienden? Lees hier meer over de ledenadministratie, VriendenMuseumkaarten en bezetting.

Donateur worden?

Meer doneren?

Wil je meer doneren aan het museum? Meld je dan aan voor het nieuwe Donateursprogramma. Lees er meer over of bel en spreek af met een museummedewerker.