Nieuws

7 nieuwe musea

Sinds 1 juli 2017 zijn er weer 7 nieuwe musea die je gratis met je VriendenMuseumkaart kunt bezoeken.

Je vindt ze hier!
 

VriendenMuseumkaart

In het nieuws heb je wellicht gelezen of gehoord dat de Museumkaart voortaan voorzien wordt van een pasfoto. Je bent Vriend van het museum en daarbij hoort de VriendenMuseumkaart. Op deze kaart komt voorlopig GEEN PASFOTO. De kaart verandert wel. In plaats van een pasfoto staat op de VriendenMuseumkaart ons logo op die plek.

In het najaar van 2016 werd begonnen met het uitleveren van deze kaarten. Tot eind 2017 zijn er ook nog 'oude' kaarten in omloop (de kaarten zoals u ze kent). Deze worden per eerstvolgende betaalperiode vervangen door de 'nieuwe kaart'.

 

Digitaal nieuws

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.


Nieuws per post

Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

opening HADB