Nieuwe Vriendenkaart bekend!

Lees hier alles over de nieuwe Vriendenkaart die sinds 1 juli 2018 te verkrijgen is.

Streeksieradenboek

Uit de nalatenschap van trouwe Vriendin en oud-museummedewerkster Diek Stegeman werd - naast de aanschaf van twee unieke sets streeksieraden uit Tholen - een prachtig boek over streeksieraden uit de collectie van het Nederlands Openluchtmuseum gemaakt. Het boek is sinds 17 juni 2018 verkrijgbaar in onze museumwinkel Vrienden kopen het boek, dat € 29,50 kost, uiteraard met 10% korting. Klik hier voor informatie over het boek.

Nieuwe Vriendenkaart zomer 2018

Op 7 april 2018 troffen ruim 200 Vrienden en het bestuur elkaar in de Kasteelboerderij om het afgelopen en komende jaar door te nemen, nieuwe vormen van Vriend zijn te bespreken en kennis te maken met immaterieel erfgoed in Nederland. Tijdens de vergadering heeft het bestuur een nieuwe vorm van Vriend-zijn voorgesteld en dat voorstel is unaniem aangenomen. Zie hierboven de link naar de nieuwe Vriendenkaart.

Bekijk hier de laatste digitale nieuwsbrief

Niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Bekijk hier de laatste papieren nieuwsbrief

Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

stien