Vriendendag met Janny van der Heijden

Zaterdag 8 december 2018 leerde Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) onze leden de fijne kneepjes van het snert koken en de geschiedenis van 'oer-Hollandse' (niet dus) erwtensoep. Een geslaagde dag en we mogen Janny toevoegen aan de grote groep enthousiastelingen voor ons museum

Janny van der Heijden Vriendendag

Nieuwe Vriendenkaart sinds juli 2018

Lees hier alles over de nieuwe Vriendenkaart die sinds 1 juli 2018 te verkrijgen is.

Bekijk hier de laatste digitale nieuwsbrief

Niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Bekijk hier de laatste papieren nieuwsbrief

Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

stien