Word Bedrijfsvriend

Op 13 juli 2006 heeft het Nederlands Openluchtmuseum met een aantal van haar prominente en soms stille partners de Bedrijfsvrienden opgericht: grotere bedrijven met een regionaal karakter dragen hun steentje bij aan het realiseren van de ambitieuze plannen van het museum. 

De Bedrijfsvrienden verbinden zich allereerst voor een periode van drie jaar, met een vaste bijdrage per jaar, aan het Openluchtmuseum. De liefde voor cultureel erfgoed en het behoud ervan voor toekomstige generaties vormt het aanknopingspunt van deze bedrijven met ons museum. Zo’n twee keer per jaar komen de Bedrijfsvrienden bijeen, al dan niet met uitnodiging van hun (top-)relaties, voor een samenzijn in een bijzondere museale setting. Uiteraard zijn daarnaast individuele afspraken over passende en op maat gesneden tegenprestaties gemaakt.

Lidmaatschap

Je kunt elk moment instappen als Bedrijfsvriend. Uiteraard biedt het museum je een scala aan unieke tegenprestaties voor je steun. Wij maken graag een afspraak met je om te praten over de verschillende mogelijkheden.

Vul onderstaand contactformulier in of bel 026-3576189.

Bereken hoe groot uw belastingvoordeel is bij het doen van een gift.

 

Word bedrijfsvriend

Contactformulier

Je hebt een vraag over de mogelijkheden om het Nederlands Openluchtmuseum te steunen? Stuur ons via onderstaand formulier een e-mail of bel 026-3476189.
Geslacht