Rondje Nederland 2018

Rondje Nederland 2018

Rondje Nederland

Op 18 maart 2018 vindt Rondje Nederland plaats, een jaarlijkse prestatieloop dwars door ons museum. Geniet van sport én van het Openluchtmuseum tegelijk! Rondje Nederland wordt georganiseerd door atletiekvereniging Ciko'66.

 

Fit en Fun, 4 afstanden.

Rondje Nederland is een familieloop voor iedereen en kent vier afstanden: jeugd t/m 10 jaar: 1km, jeugd 10 t/m 12 jaar: 2.5km, vanaf 12 jaar: 5km en 10km. Het parcours is voor iedereen: jong, oud, getraind of amateur; iedere deelnemer kiest zijn eigen afstand. Het volledige programma vind je hier.

Lopend door, bijvoorbeeld, de Zaanstreek in het museum, maakt iedereen samen kennis met de atletieksport. Op het entreeplein van het Openluchtmuseum zijn vele leuke activiteiten te doen. Dus behalve fit ook veel fun voor jong en oud.

 

S(up)porters informatie.

Alle deelnemers van Rondje Nederland krijgen gratis toegang tot het Openluchtmuseum. Natuurlijk hebben de deelnemers aanmoediging nodig. Supporters betalen €5,- . Deze tickets zijn aan de kassa verkrijgbaar. Kinderen onder de 4 jaar en bezoekers met een museumkaart kunnen gratis het museumpark in. Bezoekers voor een dagje museum betalen deze dag ook €5,-.

Fietsen en bromfietsen kunnen neergezet worden op de parkeerplaats van ons museum. Kom je met de auto? Er is bij ons genoeg plek om te parkeren voor €1,- Op het parkeerterrein is extra toiletgelegenheid.

Schrijf je in!