Met kinderen rij 2

Alles over appels

Vanaf 4 jaar - Kom jij losse appels omtoveren tot een heerlijke appelmoes? Als je je neus gebruikt en de geur van de kruidige specerijen en het warme fruit volgt, beland je vanzelf in de keuken op het Kindererf . Daar kun je ieder weekend en in de Herfstvakantie zelf appelmoes maken!

 

Feest! In Nederland

Feest! In Nederland

Van 4 t/m 12 jaar - In deze vrolijke familiepresentatie ontdek je welke feesten er in Nederland worden gevierd. En dat zijn er heel wat! Sommige feesten vieren we al eeuwen lang, anderen nog maar kort. Er is aandacht voor religieuze en andere feesten van allerlei geloven en culturen in Nederland. Je speelt in een feestverhaal dat wordt opgenomen en dat je thuis kunt terugkijken.

 

Wat zou jij doen?

Wat zou jij doen?

Vanaf 8 jaar - In dit groepsspel leer je niet alleen de geschiedenis, maar ook elkaar beter kennen. Jullie krijgen lastige keuzen uit de geschiedenis voorgeschoteld: een vluchteling helpen tijdens de Eerste Wereldoorlog, scholen wel of geen vrij geven voor het Suikerfeest, met je handelsschip naar China of naar Denemarken... Wat zou jij doen? En de rest van de familie? Hoe goed ken je elkaar eigenlijk?