Locaties

midlum

Boerderij Midlum

In de Friese Boerderij Midlum lijk je jezelf in een echte boerderij uit vroegere tijden te bevinden waar je een romantische setting kunt creëren. Vooral de boomgaard zorgt voor een sprookjesachtig decor. Een inspirerende eventlocatie waar bedrijvigheid, cultuur en historie samenkomen.
 

  • Oppervlakte: 250 vierkante meter
  • Capaciteit: 150 personen

Boerderij Beerta

De bijzondere, sfeervolle ruimte van boerderij Beerta neemt je terug in de tijd. Met de kapschuur vormt het geheel een authentieke ambiance. Door belichting, aankleding en meubilair kan de locatie een ware gedaantewisseling ondergaan.
 

  • Oppervlakte: 580 vierkante meter
  • Capaciteit: 600 personen

 

weides

Weides

De grote weides rondom de boerderijen hebben uitzicht over de landerijen en zorgen voor een buitengewone locatie met uiteenlopende mogelijkheden. Ze zijn uitermate geschikt voor sfeervolle tenten en overkappingen.
 

  • Oppervlakte: 3000 vierkante meter

 

 

Recensie

Recensie Agruniek

Martin Grift, algemeen directeur van AgruniekRijnvallei:
"Bij de viering van het vijfjarig bestaan van coöperatie AgruniekRijnvallei wilden wij onze leden en hun families betrekken. Voor onze bijna 1500 gasten bleek het NOM alles in huis te hebben wat we zochten. De jaarlijkse ledenvergadering konden we combineren met een feestelijk samenzijn voor jong en oud.