Arrangementen groepsuitjes

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

De winterspelen zijn ludieke activiteiten op het ijs, afgeleid van bekende spellen. Een vrolijke activiteit in het kader van teamwork en fun!

Winterspelen

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

Dit oud-Hollandse spel is een uitdaging in precisie en controle. Het is de kunst aan de spelers om met behulp van een ‘bezem’ het ijs vóór de steen te vegen waardoor de baan van de steen verlengt.

Curling

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

Bestuur 1 van onze historische trams, krijg theorie- en praktijkles en behaal certificaat!

In de Brabantse brouwerij 'De Roskam' bereidt de brouwer het smakelijke gerstennat op eigentijdse wijze.

Ontdek gruwelijk lekkere smaken door de eeuwen heen, met gerechten van Estée Strooker. Alleen tijdens themajaar ‘Gruwelijk Lekker’ te boeken! 

Culinaire Wandeling

Aantal
15-100 (maximaal 25 personen per groep)
Duur
2½ uur

€ 37,50 (lunch)

Per persoon

€ 45,00 (diner)

Per persoon

Samen de winter beleven op een onvergetelijke locatie? Het Openluchtmuseum is sfeervol verlicht. Kom winters genieten met vrienden, familie of collega's.

Winters genieten

Aantal
Vanaf 10 personen

€ 45,00

Per volwassene

€ 35,00

Per kind

Breid het arrangement uit met een unieke Fairtrade Museum tas en een cadeaukaart t.w.v. € 25,00.

Samen met je gezelschap komen jullie aan op het erf waar de vuurtjes branden. Ga de competitie aan met sjoelen, het mannetjesspel, kegelspel of ringwerpen.

Caféspellen

Aantal
maximaal 40 personen
Duur
1.5 uur

€ 8,75

Per persoon

Vier je verjaardag op de manier waarop jij dat wil! Alles is mogelijk, van een kleine verjaardag tot een groots feest. Wij helpen je graag om alles naar wens en op maat te maken.

Er zijn zo veel verschillende manieren om een feest of een jubileum te vieren, maar een echt onvergetelijk feest vier je in het Openluchtmuseum!

Willen jullie je huwelijksjubileum op een bijzondere en onvergetelijke manier vieren? Kom dan naar het Openluchtmuseum.

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

 

Ontdek de Nederlandse geschiedenis in de presentatie Canon van Nederland en de vensters in het museumpark. Onze deskundige rondleiders kunnen er van alles over vertellen.

Wil je meer weten over het dagelijks leven van onze voorouders? Laat je dan met je gezelschap verrassen door onze rondleiders.

Verzekerd zijn van een heerlijke lunch op een tijdstip naar keuze? Reserveer een ticket met boerenlunch.

Reserveer voor een compleet dagje uit naar het Openluchtmuseum tickets luxe. Met entree tot het museum inclusief koffie/thee en appeltaart en een boerenlunch

Presentatie over het Nederlands Openluchtmuseum op locatie.

Handboogschieten is tegenwoordig een leuke en spannende sport om te beoefenen.