Arrangementen groepsuitjes

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

Breid het arrangement uit met een unieke Fairtrade Museum tas en een cadeaukaart t.w.v. € 25,00.

Heb je je vrienden van de studietijd of je familie alweer een tijd niet gezien? Kom weer eens bij elkaar en praat gezellig bij tijdens een bezoek met boerenlunch in het museum.

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

 

Samen de winter vieren op een onvergetelijke locatie? In de winter is het museum sfeervol verlicht en kun je samen met vrienden, familie of collega's winters komen genieten!

Winters genieten

Aantal
Vanaf 10 personen

€ 44,50

Per volwassene

€ 34,50

Per kind

Verzekerd zijn van een heerlijke lunch op een tijdstip naar keuze? Reserveer een ticket met boerenlunch.

Reserveer voor een compleet dagje uit naar het Openluchtmuseum tickets luxe. Met entree tot het museum inclusief koffie/thee en appeltaart en een boerenlunch

Wat eten we in het Openluchtmuseum? Natuurlijk, smakelijke gerechten van de barbecue!

Boerenlunch arrangement voor grotere groepen, inclusief entree voor het museum. Je wordt ontvangen met onbeperkt koffie, thee en appelgebak. In de middag kun je rustig aanschuiven voor de lunch.

Geniet van een proeverij van speciale gerechtjes, feestelijk gepresenteerd in een bijzondere locatie.

In het Openluchtmuseum is ook de horeca afgestemd op de verschillende seizoenen. Dat betekent: lekker vers en vol smaak!