Arrangementen groepsuitjes

Liever bellen?

026-3576123

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

 

Bezoek samen met uw collega’s of relaties de Canon van Nederland en sluit af met een ambachtelijk bereide maaltijd van Hollandse bodem!

Samen de winter vieren op een onvergetelijke locatie? In de winter is het museum sfeervol verlicht en kun je samen met vrienden, familie of collega's winters komen genieten!

Vergader in een sfeervolle historische omgeving, inclusief luxe lunch (drie opties) en alle benodigde basismaterialen.

Verzekerd zijn van een heerlijke lunch op een tijdstip naar keuze? Reserveer een ticket met lunchbuffet.

Reserveer voor een compleet dagje uit naar het Openluchtmuseum tickets luxe. Met entree tot het museum inclusief koffie/thee en appeltaart en een lunchbuffet

Wat eten we in het Openluchtmuseum? Natuurlijk, smakelijke gerechten van de barbecue!

Lunch arrangement inclusief entree voor het museum.

Geniet van een proeverij van speciale gerechtjes, feestelijk gepresenteerd in een bijzondere locatie.

Onze keukenbrigade bereidt het buffet met allemaal seizoenproducten. Dat betekent: lekker vers en vol smaak!