Arrangementen groepsuitjes

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

De winterspelen zijn ludieke activiteiten op het ijs, afgeleid van bekende spellen. Een vrolijke activiteit in het kader van teamwork en fun!

Winterspelen

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

Dit oud-Hollandse spel is een uitdaging in precisie en controle. Het is de kunst aan de spelers om met behulp van een ‘bezem’ het ijs vóór de steen te vegen waardoor de baan van de steen verlengt.

Curling

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

In de Brabantse brouwerij 'De Roskam' bereidt de brouwer het smakelijke gerstennat op eigentijdse wijze.

Ontdek gruwelijk lekkere smaken door de eeuwen heen, met gerechten van Estée Strooker. Alleen tijdens themajaar ‘Gruwelijk Lekker’ te boeken! 

Culinaire Wandeling

Aantal
15-100 (maximaal 25 personen per groep)
Duur
2½ uur

€ 37,50 (lunch)

Per persoon

€ 45,00 (diner)

Per persoon

Samen de winter beleven op een onvergetelijke locatie? Het Openluchtmuseum is sfeervol verlicht. Kom winters genieten met vrienden, familie of collega's.

Winters genieten

Aantal
Vanaf 10 personen

€ 45,00

Per volwassene

€ 35,00

Per kind

Breid het arrangement uit met een unieke Fairtrade Museum tas en een cadeaukaart t.w.v. € 25,00.

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

 

Ontdek de Nederlandse geschiedenis in de presentatie Canon van Nederland en de vensters in het museumpark. Onze deskundige rondleiders kunnen er van alles over vertellen.

Wil je meer weten over het dagelijks leven van onze voorouders? Laat je dan met je gezelschap verrassen door onze rondleiders.

Handboogschieten is tegenwoordig een leuke en spannende sport om te beoefenen.

Beugelen is een echte volkssport dat ooit begon als spel voor de adel in de 14e eeuw. 

In het bosrijke museumpark speel je een spannend en actief spel dat herinnert aan vroeger tijden. (Prijs inclusief entree)

Ga de competitie aan tijdens dit interactieve spel en leer meer over de Nederlandse
geschiedenis.Voer opdrachten uit en ga de strijd met elkaar aan! Welk team staat er aan het einde van het spel
bovenaan de ranglijst en wordt gekroond tot winnaar?