Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland

Algemeen

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

Duik de geschiedenis van Nederland in onder het genot van een aperitief. Loop door de gloednieuwe presentatie Canon van Nederland, waarin digitale media worden afgewisseld met authentieke, historische objecten. De spectaculaire 'filmsets' die in elkaar overlopen tonen tien verschillende tijdvakken, opgebouwd uit fragmenten van historische gebouwen en monumenten. Dineer vervolgens tussen deze filmsets, en sluit de avond af bij de achttien meter lange Canonwand. Een avond om niet snel te vergeten!

 

Hoe ziet het arrangement eruit?
Jullie worden ontvangen met een bruisend aperitief (ook alcoholvrij mogelijk) en een amusehapje. Vervolgens bezoeken jullie de Canon van Nederland. Het informele diner serveren we voor jullie in de koepelzaal, middenin de Canon van Nederland presentatie. Hier genieten jullie van Hollandse tapas en dranken uit het Hollands assortiment. We sluiten af met een proeverij van zoete, huisgemaakte lekkernijen.


Bedrijfsevenementen
De Canon van Nederland is een uitstekende locatie om mensen samen te brengen. Organiseer jouw relatie event of personeelsfeest hier, en creëer nieuwe herinneringen en onvergetelijke avonden. Zo schrijf jij jezelf de geschiedenisboeken in!

Inspirerende locatie
Op zoek naar een onvergetelijk evenement? Beleef samen de volledige geschiedenis van ons vaderland in één dag, in de Canon van Nederland. Duik de Nederlandse geschiedenis in en laat je inspireren door jouw voorgangers, van hunebed tot heden. Digitale media worden binnen de Canon afgewisseld met authentieke, historische objecten. Zo word je meegenomen door tien verschillende tijdvakken.

Evenementenorganisatie
Naast een inspirerende ontdekkingsreis door de Nederlandse geschiedenis, leent de Canon zich uitstekend als locatie voor jouw eigen onvergetelijke evenement. Er zijn veel mogelijkheden, en ook catering wordt tot in de puntjes verzorgd. Geniet van tapas en drankjes uit het Hollands assortiment en begeeft je op de ‘filmsets’, die tien verschillende tijdvakken op spectaculaire wijze presenteren. Sluit je reis af met een proeverij van zoete, huisgemaakte lekkernijen.  

Vergaderruimte
Omgeef jezelf in een fantastische ruimte, vol geschiedenis. Til een vergadering naar een hoger niveau en maak van jouw bijeenkomst een historisch moment!

Uitbreidingsmogelijkheden

Het is mogelijk om dit arrangement uit te breiden met:

  • Een dessertbuffet, meerprijs van € 4,50 per persoon.
  • Een wijnbuffet en een speciale Openluchtmuseum-bieren-bar, meerprijs van € 5,00 per persoon.
Details

Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland

Het arrangement is het gehele jaar boekbaar van 1 januari t/m 31 december 2018.

Prijs

€ 85,00

Per persoon
Aantal
Minimaal 40 personen
Tijd
Vanaf 17:00 uur
Inclusief
  • Toegang Canon van Nederland.
  • Aankleding en inrichting van de Koepelzaal voor diner.
  • Bruisend aperitief (ook alcoholvrij) en amusehapje.
  • (Informeel) diner, Hollandse tapas.
  • Proeverij van zoete huisgemaakte lekkernijen.
  • Afkoop dranken (3 uur) Hollands assortiment.
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?

Telefoon icon +31 (0)26-3576123