Arrangementen groepsuitjes

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

De winterspelen zijn ludieke activiteiten op het ijs, afgeleid van bekende spellen. Een vrolijke activiteit in het kader van teamwork en fun!

Winterspelen

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

Dit oud-Hollandse spel is een uitdaging in precisie en controle. Het is de kunst aan de spelers om met behulp van een ‘bezem’ het ijs vóór de steen te vegen waardoor de baan van de steen verlengt.

Curling

Aantal
Vanaf 15
Duur
1,5 uur

€ 19,95

Per persoon

Leerlingen uit groep 7 en 8 treden in de voetsporen van hun voorouders en komen zo meer te weten over het leven van vroeger.

 

 

Leerlingen VMBO-basis / kader leren over de tijdvakken en de canonvensters.

Bestuur 1 van onze historische trams, krijg theorie- en praktijkles en behaal certificaat!

Leerlingen van het basisonderwijs groep 5/6 leren onder begeleiding van een museumdocent over de tijdvakken en de canonvensters.

In de Brabantse brouwerij 'De Roskam' bereidt de brouwer het smakelijke gerstennat op eigentijdse wijze.

Ontdek gruwelijk lekkere smaken door de eeuwen heen, met gerechten van Estée Strooker. Alleen tijdens themajaar ‘Gruwelijk Lekker’ te boeken! 

Culinaire Wandeling

Aantal
15-100 (maximaal 25 personen per groep)
Duur
2½ uur

€ 37,50 (lunch)

Per persoon

€ 45,00 (diner)

Per persoon

Vergader in een sfeervolle historische omgeving, inclusief luxe lunch en alle benodigde basismaterialen.

Samen de winter beleven op een onvergetelijke locatie? Het Openluchtmuseum is sfeervol verlicht. Kom winters genieten met vrienden, familie of collega's.

Winters genieten

Aantal
Vanaf 10 personen

€ 45,00

Per volwassene

€ 35,00

Per kind

Breid het arrangement uit met een unieke Fairtrade Museum tas en een cadeaukaart t.w.v. € 25,00.

Samen met je gezelschap komen jullie aan op het erf waar de vuurtjes branden. Ga de competitie aan met sjoelen, het mannetjesspel, kegelspel of ringwerpen.

Caféspellen

Aantal
maximaal 40 personen
Duur
1.5 uur

€ 8,75

Per persoon

Leerlingen ontdekken welke feestdagen we in Nederland allemaal vieren en waarom.

Toost met jullie vrienden en familie op jullie huwelijk! Ontvang jullie felicitaties tussen de hapjes en de drankjes door.

Tijdens je trouwdag wil je alleen maar kunnen genieten en je nergens druk om hoeven te maken. Het Openluchtmuseum bezorgt jullie een onvergetelijke dag met een volledige trouwdag in ons museum.

Vier je verjaardag op de manier waarop jij dat wil! Alles is mogelijk, van een kleine verjaardag tot een groots feest. Wij helpen je graag om alles naar wens en op maat te maken.

Er zijn zo veel verschillende manieren om een feest of een jubileum te vieren, maar een echt onvergetelijk feest vier je in het Openluchtmuseum!

Willen jullie je huwelijksjubileum op een bijzondere en onvergetelijke manier vieren? Kom dan naar het Openluchtmuseum.