Eerste NK fietsbanden op Beleef Landleven

Eerste NK fietsbanden op Beleef Landleven

Tijdens Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem wordt van 8,9 en 10 september aanstaande het eerste Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken georganiseerd.

 

Wie is er de snelste en beste bandenplakker van Nederland?
Per ronde strijden zes deelnemers om de titel van de dag. Nadat de wedstrijdklok start, gaan de deelnemers zo snel mogelijk aan de slag. Je zoekt met behulp van een waterteil het gat op, maakt het schoon, schuurt het iets op en plakt de band. Zodra de ronde gestopt is, worden de fietsbanden opgepompt en gecontroleerd door de jury. Is jouw band goed geplakt en was jij de snelste van alle rondes? Dan ben jij de winnaar van de dag! Na drie dagen hebben we de ‘Beste Fietsenbandenplakker van Nederland’ en win je mooie prijzen.

 

Meedoen?
Het Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken is een initiatief van Landleven Magazine en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door Simson, Basil en Jumbo fietsbanden. Voor meer informatie kijk op landleven.nl/nk-fietsbandenplakken. Iedere deelnemer mag de jubileumeditie van het bandenplaksetje van Simson na het banden plakken natuurlijk meenemen! Het NK fietsbanden plakken heeft een video laten maken om potentiële deelnemers te inspireren tot meedoen.

 

Delen