Klant reviews

EK Wielrennen Alkmaar 2019 (@Alkmaar2019) | Twitter
twitter.com/alkmaar2019

ek wielrennen 2019 live ⇒⇒⇒⇒⇒ https://wowowtv.tumblr.com/be

europees kampioenschap wielrennen ⇒⇒⇒⇒⇒ https://wowowtv.tumblr.com/be

The latest Tweets from EK Wielrennen Alkmaar 2019 (@Alkmaar2019). Europese Kampioenschappen Wielrennen Alkmaar 7-11 augustus. Alkmaar, Nederland valt er wel een titel te verdienen.
EK wielrennen 2019 in Alkmaar voert deels over kasseien | NU - Het.
nu/wielrennen ek-wielrennen-2019-in-alkmaar-voert-deels-over-kas.
TV Europese kampioenschappen wielrennen 2019 LIVE vinden komende uitzending zomer TV definitief plaats in Alkmaar. Het is de bedoeling dat LIVE het parcours ek-wielrennen-2019 deels.
Voorbeschouwing EK tijdrijden in Alkmaar - Fiets
fiets/2019/08/11/voorbeschouwing-ek-tijdrijden-in-alkmaar/
11 augustus 2019 | Michael Kerkhof. Het EK wielrennen 2019 is niet het GRATIS meest prestigieuze toernooi van het jaar, kijken gratis naar tv maar toch Woensdag krijgen de. We krijgen Europees kampioen dus sowieso GRATIS een nieuwe .
Programma EK Wielrennen Alkmaar bekend - CyclingOnline
cyclingonline 16309_programma_ek_wielrennen_alkmaar_bekend. .
Zaterdag EK Alkmaar - De gemeente Alkmaar en de Europese wielerbond UEC hebben nu ook officieel bekrachtigd dat het EK. zijn wij erin geslaagd om de Europese Kampioenschappen Wielrennen naar Alkmaar te halen.
Zoekopdrachten gerelateerd aan ek wielrennen 2019 alkmaar europees kampioenschap wielrennen
ek wielrennen alkmaar parcours
ek wielrennen 2019 parcours
ek wielrennen 2019 alkmaar parcours
ek wielrennen alkmaar programma
europees kampioenschap wielrennen 2019
ek wielrennen 2019 deelnemers
ek wielrennen 2019
nk wielrennen 2019 ede

LIVE+> ek wielrennen 2019 live stream kijken gratis naar tv europees kampioenschap wielrennen uitzending EK vrouwenvoetbal 11 augustus 2019
1

EK Wielrennen 2019 - wielerparcoursen website
Europees Kampioenschap Wielrennen 2019

ek wielrennen 2019 live ⇒⇒⇒⇒⇒ https://wowowtv.tumblr.com/be

europees kampioenschap wielrennen ⇒⇒⇒⇒⇒ https://wowowtv.tumblr.com/be

. In 2019 is het EK Wielrennen in Nederland.. Daarin staat Alkmaar als gaststad voor het EK Wielrennen 2019!
Europese kampioenschappen wielrennen 2019 live op de weg gratis naar Zeeland.
libemaprofcycling/europese-kampioenschappen-wielrennen-op-de-we.
Europese kampioenschappen wielrennen op de weg naar Zeeland. afrondde voor de Giro d'Italia in Nederland en later ook de WK en EK baanwielrennen 2011 wist binnen te. Wielrennen 2019 Europese Kampioenschappen naar Alkmaar.
EK Wielrennen 2019 Alkmaar - Facebook
nl-nl.facebook.com alkmaarders. /ek-wielrennen-2019-alkmaar/425423217.
Van 7 tot voor en met 11 Augustus 2019 vindt het Europees Kampioenschap (EK2019) Wielrennen plaats in Alkmaar! Info European Championships gratisDate: 7-11.
11 aug. Alkmaarders be like Pers en Nieuws EK Wielrennen 2019 Alkmaar - Alkmaar Cycling
alkmaar-cycling.com/pers-EK-wielrennen-alkmaar-2019 Van 7 t/m 11 augustus organiseert Alkmaar het EK Wielrennen.. 11 aug 2019 TV Een Europees Kampioenschap 2019 Deens feestje bij het GRATIS ²Tijdrijden voor beloften.
EK Wielrennen Alkmaar 2019 (@Alkmaar2019) The latest Tweets from EK Wielrennen Alkmaar 2019 (@Alkmaar2019). Europese Kampioenschappen Wielrennen Alkmaar 7-11 augustus. Alkmaar, Nederland.
EK wielrennen 2019 in Alkmaar voert deels over kasseien | NU - Het.
nu/wielrennen ek-wielrennen-2019-in-alkmaar-voert-deels-over-kas.
De Europese kampioenschappen wielrennen vinden komende zomer de

LIVE+> ek wielrennen 2019 live stream kijken gratis naar tv europees kampioenschap wielrennen uitzending EK vrouwenvoetbal 11 augustus 2019
5

kldjlksdf sdfljkqsd lkjqsd dfslkjqsdmqsd qsdlkjfdq lkqsdj fdqlkjqdf

qlkdjlkqsdj qsdlkjkjqsd qsdkj
4

In het kader van een kerstborrel ben ik bij het openluchtmuseum geweest. Met een aantal collega’s hebben we eerst een kort rondje over het terrein gemaakt. Er stonden diverse vuurtonnen langs de route wat zorgde voor gezellig winters sfeertje. Vervolgens is de borrel gestart in een klein huisje bij de ijsbaan. De schaatsers onder ons hebben nog een paar rondjes op het ijs gemaakt waarna het tijd was om te gaan eten. Er stond een overheerlijk stampottenbuffet voor ons klaar. Dit was echt genieten. Al met al heb ik echt een heel gezellige en leuke avond gehad!

M. Tieltjes
4

Het was super leuk! Eerst gezellig in een soort apres ski tentje gluhwein gedronken terwijl een paar collega's zich waagden op de ijsbaan. Hierna een heerlijk buffet gehad van stamppotten! Wel jammer dat de spek al op was! Die was erg lekker!

M. Nuijes
5

Het was super leuk! Eerst gezellig in een soort apres ski tentje gluhwein gedronken terwijl een paar collega's zich waagden op de ijsbaan. Hierna een heerlijk buffet gehad van stamppotten! Wel jammer dat de spek al op was! Die was erg lekker!

M. Nuijes
5

Prima les voor eerstejaars havo vwo leerlingen. Enerzijds doordat het een leerzame ervaring is die zij goed uitvoeren vanwege het spelelement wat er in zit. Aanrader, zowel de wat langere versie als de iets verkorte waardoor er meerdere groepen op een dag kunnen.

Bert Carpaij
4

Het is een erg leerzaam en leuk arrangement. Het voldoet aan een aantal kerndoelen en kan dus prima gebruikt worden als vervanging van een les of als aanvulling op een les. De medewerker was een prettig persoon. Haar manier van uitleggen en aanspreken sloot aan bij de belevingswereld van de leerlingen. Een echte aanrader!

Karin Helsen
5

De uitstroomklassen van de ISK hebben het erg naar hun zin gehad in het museum. De speurtocht vonden ze erg leuk om te doen. De routebeschrijving was voor enkelen lastig om te volgen, maar de fanatiekelingen weerhield dit niet om alle opdrachten af te maken.
Al met al hebben wij het erg naar onze zin gehad.

E. Bugday
4

Lof van alle gasten (76) voor dit heerlijke buffet. Voor de allerkleinste graag een schaaltje appelmoes.

Joke Romeijn-Bussching
5

Heerlijk, mooi opgediend.
Een van de kleindochters heeft vijf glaasjes chocolademousse op. Er was dus voldoende voor iedereen.

Joke Romeijn-Bussching
4

Afgelopen zomer een leuke en gezellige familiedag gehad. Met de combinatie van de hollandse koffietafel en het gebak was het een geslaagde dag!

L. Vos
5

Wij hebben een zaaltje gehuurd met catering. Door de sobere inrichting is de effectiviteit van de vergadering beter.
geen afleiding.
prachtige omgeving. fijne plek om te zijn.

M. van Griethuysen
4

Heel leerzaam en boeiend! De kinderen hebben genoten.

Christine Ippel
5

Wat een mooie dag. En dat mede mogelijk gemaakt door jullie. Alles was perfect verzorgd. De tram, het ontvangst, de muziek. In één woord TOP. Zeer aan te bevelen om in het Zeeuwse Kerkje te trouwen.

Rick en Bettina
5

Het dessertbuffet, was buitengewoon lekker. Het zag er prachtig uit. De bediening was heel prettig. Aandacht voor de kleine kinderen in het gezelschap, zeker aan te bevelen.

Johanna
5

Heb hier met mij familie mijn verjaardag gevierd en was een zeer geslaagde dag. Het Koud en Warm buffet was voortreffelijk en ruim voldoende. De bediening was heel prettig en het dessertbuffet was smullen. Kan het iedereen aanbevelen

Johanna
5

Wat een leuk spel! Het werd goed begeleid en mensen konden zich erg goed inleven in hun rol. Het spel kende een goed begin (uitleg) en een leuk einde (jenever proeven). De locatie was erg geschikt.

Gemeente Arnhem
5

Het terras van cafe Budel was erg gezellig om te zitten en te genieten van een prima barbecue. De keuze aan vlees en vis was prima enkel de salades hadden met iets meer variatie gekund. Bedienend personeel was zeer vriendelijk.

Gemeente Arnhem
4

de gids was goed Hilly legde alles goed uit. voor mijn ouders midden 70 een feest van herkenning en de gids kreeg nog wat bijgeleerd. voor mij zelf midden 40 was het Tilburgs straatje er leuk omdat ik daar dingen herkende uit mijn kindertijd. de rest was ook goed en zag er verzorgt uit. mijn idee is dat jullie je nu wat meer op de generatie moeten gaan richten die nu met hun kinderen komen en dingen uit hun tijd willen zien en de oude boerderijen ook alleen uit verhalen van de ouders kennen en als die er niet meer zijn ze hum kinderen dingen uit hun jeugd kunnen laten zien bv de school met houten bankje en inktpot uit de jaren 60, bioscoop of supermarkt of zo iets van die tijd verder was het geweldig een echte aanrader

claudia bosman
4

Wie een bescheiden wedstrijd-element zoekt, en wat anders wil dan het ge-ijkte bowlen, vind in dit ouderwetse beugelen een leuke activiteit, die prima in de sfeer van het Openluchtmuseum past.

Jos van Kesteren
4

Ik wil nog even zeggen dat wij allemaal enorm genoten hebben tijdens het EBN-feest afgelopen vrijdag.
De feestzaal was heel mooi ingericht, een heel gezellige sfeer, goed van grootte, mooie ronde tafels en het eten was voortreffelijk van kwaliteit. De bediening deed het heel erg goed en qua drinken kwamen we niets tekort. Kortom, we hebben genoten.

Petra van Staalduinen
5

Ik wil nog even zeggen dat wij allemaal enorm genoten hebben tijdens het EBN-feest afgelopen vrijdag.
Het weer zat natuurlijk gigantisch mee en dat maakt alles mooi en de rondleiding met de tram was fantastisch. Heel veel enthousiaste mensen gehoord.
Speciaal compliment aan de fotograaf 1900; dat was een daverend succes, er stonden hele rijen te wachten op een foto (of alleen te kijken).

Dankjewel voor de goede organisatie.

Petra van Staalduinen
4

We hebben genoten van de uitgebreide Hollandse koffietafel, echt heel lekker en ook het appelgebak is een aanrader, ik zeg doen!!

de Prinsjes
5

We hadden een leuke instructeur, een vriendelijke geduldige jongeman! Hij heeft een groep van 15 personen begeleid bij het handboogschieten. In de groep waren allerlei leeftijden vertegenwoordigd! Super middagje gehad!

Wieland
4

Super, we hebben met z'n allen genoten van het moorddiner en het zoeken naar de verdachte en hebben een geweldige avond gehad.

M. van den Berg
5

1 keer per jaar hebben wij met ons team van Studentzaken een social event en dit keer hadden we gekozen voor het Openluchtmuseum. Daar hebben we het spel de nieuwe start gespeeld. Een heel leuk spel (vooral met mooi weer). Iedereen heeft genoten en dit is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. De begeleiding en organisatie was top!!!

Margo Schouten
4

De koffie met gebak en de koffietafel waren uitstekend! Heerlijk en gevarieerd...vriendelijke bediening!

H.G.Broos
5

Goed geregeld, veel zorg en aandacht voor het project vanuit het museum, fijne begeleiding, lekker veel doen en ervaren, niet teveel zitten en luisteren.

Sarah Feuth
4

Een erg leuk en leerzaam project.
De start was al indrukwekkend: we gingen met de tram naar de boerderij op het kindererf. Daar stond de boerin ons al op te wachten.

De kinderen stonden te popelen om aan het werk te gaan. In groepjes deden de kinderen allerlei 'keuterboeractiviteiten': water halen bij de pomp, harken en zaaien, de dieren voer en water geven en natuurlijk moest er ook eten op tafel komen. Alle kinderen doen alle activiteiten. Ook de afwas :-)

Silvia Lodder
5

De Hoeferzaal is een prima zaal voor workshops, presentaties etc. Wij hebben een dag doorgebracht in deze zaal en hebben het prima naar ons zin gehad. De lunch was uitgebreid en smakelijk en werd geserveerd op houden planken (passend in het Openluchtmuseum thema). De beamer werkte gelijk en ook in flipovers was goed voorzien. De kleuren van de beamer zouden scherper mogen, nu was de kleur soms wat vaag. De bediening was alert en flexibel wat maakte dat wij ons goed geserviced voelden. Het is leuk dat je uitkijkt over het Openluchtmuseum. Kortom een aanrader voor zakelijke bijeenkomsten!

B. van Zwol
4

Wij zijn getrouwd in het Zeeuwse kerkje en hebben aansluitend een receptie gehouden in het paard van Marken. Het buffet werd geserveerd in de kasteelboerderij. Voor ons een top dag op een top locatie! De (romantische) sfeer is geweldig en de service gerichte instelling van al de medewerkers nemen je heel wat zorg uit handen. Ook leent deze locatie zich uitermate goed voor een trouwreportage, de resultaten zijn echt schitterend, mogelijkheden ten overvloed bij goed en bij slecht weer! Mede dankzij hen is onze dag onvergetelijk geworden.!

Hanna en Jacob van Wingerden
5

De Kasteelboerderij is een prima vergaderlocatie. Omdat deze geheel in oude stijl is ingericht, is ook het zitcomfort navenant. Maar af en toe een korte pauze doet wonderen! Bovendien houdt het je alert. De technische - en catering medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook de lunch met biologische producten is geweldig. Kortom een aanrader!

Marianne Stenmans
4

Naast het fantastische weer hebben alle genodigden genoten van de BBQ, de ouderwetse ijskar, de perfecte bediening en de fraaie omgeving van het Museum!

Longfonds
4

Geweldig! Gezellig met de hele groep actief bezig zijn en alle facetten van 'brood' zelf ervaren onder goede begeleiding. Daardoor veel geleerd. En als kroon: je eigen broodje bakken en smullen maar. Wat wil je nog meer?

Anja Schinkel
5

Vol overgave en enthousiasme verhalen gehoord uit toentertijd. Rondgeleid door een toegewijde medewerker die erg mooi de verhalen kon vertellen.

UWV Arnhem
5

Een leuke aktiviteit, met veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Ook goed begeleid door de betrefffende instructeur.

UWV Arnhem
4

Een leuke aktiviteit, met veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Ook goed begeleid door de betrefffende instructeur.

UWVV Arnhem
5

Het eten was goed verzorgd en zag er lekker uit en smaakte goed. de muziek was ook heel toepasselijk terug in de tijd. De oude ijskar was een mooie toevoeging.
Alleen de miscommunicatie van de eindtijd is een aandachtspunt

UWV Arnhem
4

Het was erg leuk en leerzaam. Goed geregeld. De kinderen zijn enthousiast aan het werk geweest.

Tamara Rutten
4

Was ruim voldoende en van hoge kwaliteit. Er was ook veel variatie. Het was een geslaagd bedrijfsuitje.

I. Jansen
4

Lekker en mooi geserveerd.

Nanny Spape
4

Ruim voldoende in diversiteit en hoeveelheid. Vriendelijke bediening.

Nanny Spape
3

Uitermate goed verzorgd! Lekker en divers.

Nanny Spape
5

Leuke activiteit, prima uitleg en begeleiding.

Nanny Spape
4

Verrassend leuk, tactisch spel. Met enthousiaste uitleg.

Nanny Spape
4

Prima verzorgde rondleidingen gehad bij ons bedrijfsuitje. Zo kom je veel meer te weten over al het moois dat er te zien is. Het gaat meer "leven".

Nanny Spape
4

Prima verzorgd, nette medewerkers, lekkere biologische produkten, genoeg voor iedereen.
Top.

G C de Jager
5

De barbecue 'Markelo' was goed maar hield niet echt over. De ruimte (Hoeferzaal) waar we zaten was niet gezellig. Het personeel was vriendelijk maar moet nog veel leren in o.a. de snelheid van - en het uitserveren.

Rianne Huijs
3

Doordat we op school al een project over huizenbouw hadden gedaan, o.a. met behulp van de lesbrief van het museum, herkenden de kinderen veel van alle onderdelen van het bouwproject. Ze gingen enthousiast aan het werk. De kar met spullen was zeer compleet, pannenbier, kniebeschermers, handschoenen enz. Dit maakte het allemaal heel echt. De opdrachten waren duidelijk en gevarieerd. Ze hebben ervan genoten en veel van geleerd. 's Middags in groepjes door het park en natuurlijk met de tram en tot slot het Holland Rama. Een fantastisch schoolreisje!

Saskia van Aartsen
5

We hebben ons enorm vermaakt. Veel kinderen wilden nog een keer eggen of ploegen en nog eens en nog eens! De eg ging heel goed achter een electrische rolstoel! Ze hebben er ook absoluut veel van opgestoken. Daarna in drietallen het park ingeweest. zo kon ieder naar eigen interesse nog dingen bekijken. Zeer aan te raden!

Marie-Louise Vroemen
4

Op 30 mei hebben de Neerlandici '69 een topdag gehad in het Openluchtmuseum, mede dankzij rondleidster Hilly.

Margriet van den Bosch
5

Na een zeer geslaagde personeelsdag hebben we van deze heerlijke barbecue genoten. Prima kwaliteit, mooie locatie en goed bedienend personeel! Tevens werd er prima rekening gehouden met dieetwensen.

Sandra Lap
5

Ondanks de regen genoten met groep 8 van een fantastisch museumbezoek. Prachtige locatie en veelzijdige en leerzame opdrachten!!! Bedankt voor de fijne les.

Daisy
5

Leuk en leerzaam voor de kinderen. Ze kunnen lekker bezig zijn. Sluit goed aan bij lessen op onze school.

Mirjam
4

Vooral veel dank aan alle medewerkers die zich ingezet hebben om mijn verjaardagsfeestje tot een echt feest te maken voor de hele familie met heerlijke koffie en gebak met slagroom en 'n voortreffelijke Hollandse koffietafel. Dank voor alle inzet en hartelijkheid. Ik bewaar een ster voor het volgende bezoek!

Angelie Gilsing
4

Smakelijke en goed verzorgde koffietafel. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker 'n aanrader. Wel effe denken - in voorkomende gevallen - aan een iets hogere temperatuur in het Paard van Marken.

Jan Jongen
4

Werk zoeken, de taal leren, vrienden maken, onderdak zoeken en de gewoontes van het land leren kennen. Als je in Nederland geboren wordt zijn dat normale zaken, maar dat geldt niet voor nieuwe inwoners van Nederland. Op uitnodiging van het Nederlands Openluchtmuseum speelden veertig van onze VMBO-leerlingen deze week Restart, een interactieve game over opnieuw beginnen in een ander land. Met een iPad gingen de leerlingen in groepjes aan de slag met verschillende opdrachten: Chinees leren schrijven, met mensen op de foto die niet in Nederland geboren zijn, leren fietsen op vreemde fietsen, solliciteren en eten proeven dat je niet kent. De winnaar van de game werd ereburger van ‘Anderland’.“Inburgeren valt niet mee. Je krijgt met zoveel verschillende zaken te maken, dat is best heel lastig”, reageerde een tweedeklasser na afloop van de game. De jongelui kregen een dikke pluim van het Openluchtmuseum. Groenhorst Velp geeft het openluchtmuseum een dikke pluim terug. We werden prettig ontvangen en het was prima georganiseerd. Conclusie: een aanrader voor alle VO scholen.

Marjanne Eikelboom-Buitenhuis
5

Goed verzorgd en erg lekker buffet. Wij hebben onze vingers erbij afgelikt!

Christel
5

Leerzame dag waarop de leerlingen enthousiast hebben kennis gemaakt met techniek van weleer. Het was een geslaagde dag. Voor herhaling vatbaar.

Nicolien van der Werf
5

Rondleider Jaap heeft vol passie een mooi verhaal neergezet. Veel kennis/kunde en liefhebberij voor het brouwen. We hebben een ontzettend leuke middag gehad waarvoor hartelijk dank!

Jouke
5

Ideale locatie voor een bijzondere en onvergetelijke trouwdag. Extra aangenaam door de vriendelijke en kundige medewerkers. Oftewel: een aanrader voor ieder bruidspaar!

Steef & Eef
5

Wij hebben een hele fijne kerstbijeenkomst 2013 gehad! De hartelijke ontvangst met glühwein op het winterterras, het rondje door het gezellig verlichte park en de heerlijke stamppotten, het was geslaagd. Klein minpuntje met een knipoog: de tijd vloog voorbij!

Margreet Koopman
4

Wij hebben een hele fijne kerstbijeenkomst 2013 gehad! De hartelijke ontvangst met glühwein op het winterterras, het rondje door het gezellig verlichte park en de heerlijke stamppotten, het was geslaagd. Klein minpuntje met een knipoog: de tijd vloog voorbij!

Margreet Koopman
4

leuke opdrachten, gezellig, geschikt voor alle leeftijden, goede begeleiding en uitleg.
Het was lachen, gieren, brullen....en je steekt er ook nog wat van op!

Caro Charlier
5

was echt leuk en gezellig.

m de greef
5

Super bediening, heerlijk gegeten en fantastische organisatie! Dank voor alles!!

Joke Bast
4

Levende geschiedenis, erg leuke activiteit voor de leerlingen. Zit goed in elkaar.

A.Bronda
5

Alles was uitstekend geregeld voor onze bruiloft en we hebben een zorgeloze dag gehad in het prachtige museum! En vooral het biologisch eten en zelfgebrouwen bier is een aanrader.

Carmen en Dave Bieleveld
5

ik vond het wel leuk om een eigen huis te ontwerpen

Tom
3

Leuk project met goede begeleiding en aangepast aan het taalniveau van de kinderen. Kortom: helemaal top!

Anja Kusters
5

We hebben dit arrangement eind september 2013 genoten met ruim 50 gasten. Zij waren allen lovend over het desert, het personeel ging ook erg leuk met de kinderen om.

Jan Jansen
5

We hebben dit arrangement eind september 2013 genoten met ruim 50 gasten. Zij waren allen zeer enthousiast over de locatie, de BBQ en het bediendend personeel.

Jan Jansen
5

Ons bedrijf heeft in 3 groepen een rondleiding gehad en ik heb van de collega's en het management team alleen maar leuke reacties gehad. Ze hadden graag nog langer gebleven!

Tamara Ackermans
5

De les in het museum zit heel goed in elkaar. We werden ook goed begeleid. De kinderen vonden het erg enthousiast.Leren en spelen(doen) liep door elkaar.
's Middags vrij door het museumpark gelopen en veel bekeken en ook gespeeld. Een succesvol en gevarieerd schoolreisje!

Irene an Haack
4

Wij hebben in september met 26 personen, van 4 jaar tot 74 jaar, het spel De Nieuwe Start gedaan. Iedereen heeft ontzettend genoten en iedereen, van jong tot oud, is van begin tot eind bezig geweest. Een echte aanrader, voor zowel familiefeesten als teambuilding events!

Jos Edel
5

Leuk project. Erg leerzaam. Kinderen waren lekker actief bezig. Begeleiding was goed, duidelijk en motiverend.

B van Rootselaar
4

We hebben allemaal heel erg genoten van het geweldige toneelgezelschap dat ons mee terug nam in de tijd. Van het allereerste begin tot de laatste seconde hebben we genoten. Dank voor het prachtige meeslepende toneelspel en de gezellige sfeer! Grote klasse!

Ben Auch
5

Dit is een uitstekend arrangement bij mooi weer! De kinderen vonden het openluchtmuseum geweldig. Wij bezochten het museum op een regenachtige, koude dag maar een ijsje ging er evengoed in!

Klasse ouder
4

Een erg geslaagde activiteit voor deze doelgroep. Het werkte goed met een roulatiesysteem. Alle leerlingen hebben alle onderdelen gedaan!

Sietske Pannekoek
4

De kinderen uit groep 6/7/8 vonden het broodje bakken helemaal geweldig. ook het eggen deden ze graag

Gonnie Dammers
4

Het was een erg boeiende ochtend.
Alles werd duidelijk en op een erg leuke manier uitgelegd. ook het feit dat je veel zelf mag/moet doen, erg leerzaam voor de kinderen en de begeleiding..! Ik zou het iedereen aanraden een project te volgen, zo ben je echt bezig het museum te ontdekken en mag je net wat meer als de gewone bezoeker.

Bouman
5

Wij hebben de trouwtram gereserveerd op onze trouwdag. De tram verbindt de gasten. Ze zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje. Jammer dat er helemaal geen ruimte is om een rolstoeler of een kinderwagen mee te nemen. Historische informatie verstrekken is niet nodig. Iedereen is met de gedachten toch bij het komende of zojuist gesloten huwelijk.
Daarnaast ging er op onze trouwdag iets mis in de communicatie waardoor we na de plechtigheid in het kerkje lang moesten wachten op de terugreis. Maar er zijn genoeg bankjes om even te gaan zitten. Wij kijken er met genoegen op terug.

Hanne Marijke Aalenhuis-Verdenius
4

Goed verzorgd. Vriendelijk. De ruimte zelf zou wel iets gezelliger kunnen. Met muziekje misschien.

Ina Nijman
4

Progrmma was zeker geslaagd. Het kon op enkele punten nog wel een beetje bijgesteld worden, maar de algehele belevenis van het programma was heel goed.

Fred van Essen
4

Aan te bevelen: goede kwaliteit barbecue en vriendelijke bediening. Erg leuk om na sluitingstijd in het museum te zijn, zeker als dit gecombineerd wordt met een rondleiding.

Emmy Mijnhout
4

Het dinerbuffet met dessertbuffet was het hoogtepunt van een feestelijk familietreffen. Het was een zeer geslaagde dag.

Jacques en Barbara Krul
4

Super leuke ervaring gehad en genoten van de dag.
Zowel voor ons zelf als voor de gasten waar we erg veel waardering van kregen.

Aad van der Starre
5

Wij waren met een groep van 120 personen. Het buffet was uitstekend verzorgd. Geen lange wachttijden, het eten smaakte uitstekend, er was ruim voldoende en zoveel keus dat er voor elk wat wils was. Ik kan dit beslist aanbevelen.

J. Houpt
4

Leuke en interessante rondleiding gehad met onze Buitenlandse gasten, enthousiaste gids.
Diner in buffetvorm pas prima en genoten van het heerlijke dessertbuffet.

Sandy Pilage
4

We hebben vanmiddag een relatie getrakteerd op een lunch in het Nederlands Openlucht Museum. Wat een feest! Mooie locatie, heerlijk eten en een prefecte bediening met kennis van zaken. Wij komen zeker nog een terug voor een andere gelegenheid.

F. Bonsma
5