Contact en route

He kom aan in Arnhem

Contact en route

Met de auto naar het Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).
 

 

Met het openbaar vervoer naar het Openluchtmuseum

Vanaf Centraal station Arnhem vertrekken:

  • Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).
  • Lijn 8 richting Velp Ziekenhuis - uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).

Plan je OV-reis
 

Parkeren

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's en 11 bussen. Op zeer drukke dagen kan het voorkomen dat het parkeerterrein vol is. Volg dan de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders. 

Er zijn 16 plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ben je in het bezit van een elektrische auto? Deze kun je opladen bij een Lolo smart oplaadpaal op de parkeerplaats. Uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa van het museum.

 

Met de fiets

Kom je op de fiets naar het Nederlands Openluchtmuseum? Houd dan fietsknooppunt 58 (Schelmseweg) aan en volg vanaf hier de borden Nederlands Openluchtmuseum.

Contactgegevens

Adres
Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Postbus 649, 6800 AP Arnhem

 

Particulier
Telefoonnummer +31 (0)26-3576111 
Of neem contact op met de informatiebalie via ons contactformulier.

Contactformulier  

 

Klachten en/of opmerkingen

Contactformulier klachten  

 

Groepsreservering
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.
Telefoonnummer +31 (0)26-3576123
Of neem contact op met de afdeling sales & reserveringen via het contactformulier.

Contactformulier Sales