Winkels

Winkels

Museumwinkel

In onze Museumwinkel kun je lekker rondneuzen. Je vindt er interessante boeken, lekkere streekproducten en typisch Hollandse waren. Klik hier voor een greep uit het assortiment. Voor bestellingen of informatie: 026-3576140 of mail

 

 

 

Brouwerij

Bierbrouwerij

In het Openluchtmuseum is in het oude brouwhuis het productieproces van bier te zien. Achter de brouwerij wordt op kleine schaal voortreffelijk bier gebrouwen. Ons museumbier is verkrijgbaar in de Bierbrouwerij en in de Museumwinkel.

 

Zus & Jet

In de winkels van Zus&Jet is bijna alles te koop: van huishoudzeep tot Arnhemse balletjes, van email mokken tot zuurstokken. Lekkernijen, speelgoed en alles voor het huishouden van vroeger. De winkels zijn een museum op zich!

 

 

 

 

Bakkerij

Van een afstand komt de heerlijke geur van versgebakken brood uit de bakkerij je al tegemoet. De bakker gebruikt hiervoor de ouderwetse bakkersoven die gestookt wordt op takkenbossen.

Fotosalon

Laat je vereeuwigen in de stijl van rond 1910 in fotosalon Wijdemans & Frère. Het laten maken van foto's is tegen betaling. Je kiest zelf de foto’s uit die je wilt hebben en krijgt die gelijk mee.