Ontdek het Openluchtmuseum

Ontdek het Openluchtmuseum

Openingstijden en agenda

Bekijk de openingstijden en de agenda van het Openluchtmuseum. Zo sta je nooit voor een dichte deur en ben je op de hoogte van alle bijzondere activiteiten en evenementen.

Prijzen en tickets

Bekijk hier alle actuele prijzen voor dagkaarten, parkeerkaarten en all-in arrangementen. Of koop direct online tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Activiteiten

In het Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven. In de zomer en winter zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Kom kijken of doe mee!

Plattegrond

Plattegrond

Op de plattegrond van het Openluchtmuseum zie je een overzicht van het museumpark.

Met kinderen

Met kinderen

Kies uit de vele activiteiten speciaal voor kinderen. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem!

Evenementen in het Nederlands Openluchtmuseum

Evenementen

Evenementen vinden regelmatig plaats in het museum. Bekijk het overzicht om ervoor te zorgen dat je bij jouw bezoek niet voor verrassingen komt te staan.

Eten en drinken

Eten en drinken

Je kan op verschillende locaties in het Nederlands Openluchtmuseum een kopje koffie drinken of uitgebreid lunchen en dineren.

Bezoek met handicap

Bezoek met handicap

Er is voor iedereen wat te beleven in het Openluchtmuseum. Het museumpark en de historische gebouwen zijn ook te bereiken voor bezoekers in een rolstoel.