Steun het museum

Word Vriend (incl. Museumkaart) Openluchtmuseum

Word Vriend

Al meer dan zestig jaar heeft het museum een actieve vriendenkring: 'Vrienden van het Nederlands Openluchtmuseum'. Steun het museum en geniet van voordeel.

Word Bedrijfsvriend Openluchtmuseum

Word Bedrijfsvriend

Bedrijven met een regionaal karakter dragen hun steentje bij aan het realiseren van de ambitieuze plannen van het museum.

Word Canonpartner Openluchtmuseum

Word Canonpartner

Als Canonpartner steun je het vernieuwde Openluchtmuseum en de nieuwe Canonexperience. Deze publiekspresentatie is uniek in Nederland.

Schenken en Nalaten Openluchtmuseum

Schenken en Nalaten

Om de kwaliteit te waarborgen en om nieuwe activiteiten te kunnen ontwikkelen is het van belang dat het museum wordt gesteund. Je kunt ons helpen.

Zetelhouder 12 provinciën

Ben jij die ambassadeur, één van de twaalf participanten uit jouw provincie, de exclusieve voortrekker die ervoor zorgt dat historie bewaard blijft?

Fondsen

Geschiedenis door een zo breed en groot mogelijk publiek laten ervaren met hart, hoofd en handen. Hier dragen verscheidene fondsen en stichtingen aan bij.

Canonpartners en bedrijfvrienden

Canonpartners en bedrijfsvrienden van het Nederlands Openluchtmuseum.