XL Events in het Hoge Noorden

Hoge Noorden

Het Hoge Noorden Rij 1

XL Events in het Hoge Noorden

Een nieuwe evenementenlocatie, in het Openluchtmuseum.

Dé evenementenlocatie in Arnhem

Frisse voorjaarskleuren, warme zonnestralen en harde muziek: ideale ingrediënten voor een ‘barnfeest’. Door meubilair gemaakt van sloophout en pallets, kleurvolle sfeerverlichting en hooibalen wordt de landelijke setting van ‘Het Hoge Noorden’ nog extra benadrukt. In boerderij Beerta en Midlum zijn de kinderen druk bezig met verschillende spelletjes, terwijl de ouders op de weides genieten van de zon, het eten en elkaars gezelschap. Onder de kapschuur worden er op de BBQ heerlijke stukken vlees en vis geprepareerd. U waant zich op een hip foodfestival, alleen dan 100 jaar terug in de tijd. Een event in het Nederlands Openluchtmuseum… Daar maak je geschiedenis mee!

Door de landelijke, rustieke omgeving vormt Het Hoge Noorden een prachtig decor voor landelijke barnfeesten, foodfestivals, barbecues en familiedagen. De locatie is echter veelzijdiger dan dat en geschikt voor een breed scala aan evenementen. Treed buiten de routine van alledag en laat je verrassen door Het Hoge Noorden!

Meer weten?

Margo Braafhart kan je alles vertellen over de mogelijkheden van Het Hoge Noorden.

Bel of stuur een appje naar 06 232 933 55.

Of mail naar m.braafhart@openluchtmuseum.nl

Bekijk de brochure

Locaties

midlum

Boerderij Midlum

In de Friese Boerderij Midlum lijk je jezelf in een echte boerderij uit vroegere tijden te bevinden waar je een romantische setting kunt creëren. Vooral de boomgaard zorgt voor een sprookjesachtig decor. Een inspirerende eventlocatie waar bedrijvigheid, cultuur en historie samenkomen.

• Oppervlakte: 250 vierkante meter
  • Capaciteit: 150 personen

Boerderij Beerta

De bijzondere, sfeervolle ruimte van boerderij Beerta neemt je terug in de tijd. Met de kapschuur vormt het geheel een authentieke ambiance. Door belichting, aankleding en meubilair kan de locatie een ware gedaantewisseling ondergaan.

• Oppervlakte: 580 vierkante meter
  • Capaciteit: 600 personen

weides

Weides

De grote weides rondom de boerderijen hebben uitzicht over de landerijen en zorgen voor een buitengewone locatie met uiteenlopende mogelijkheden. Ze zijn uitermate geschikt voor sfeervolle tenten en overkappingen.

• Oppervlakte: 3000 vierkante meter

Recensie

Recensie Agruniek

Martin Grift, algemeen directeur van AgruniekRijnvallei:
"Bij de viering van het vijfjarig bestaan van coöperatie AgruniekRijnvallei wilden wij onze leden en hun families betrekken. Voor onze bijna 1500 gasten bleek het NOM alles in huis te hebben wat we zochten. De jaarlijkse ledenvergadering konden we combineren met een feestelijk samenzijn voor jong en oud.