Winkels

Museumwinkel

In onze Museumwinkel kun je lekker rondneuzen. Je vindt er interessante boeken, lekkere streekproducten en typisch Hollandse waren. Klik hier voor een greep uit het assortiment. Voor bestellingen of informatie: 026-3576140 of mail

Brouwerij

Bierbrouwerij

In het Openluchtmuseum is in het oude brouwhuis het productieproces van bier te zien. Achter de brouwerij wordt op kleine schaal voortreffelijk bier gebrouwen. Ons museumbier is verkrijgbaar in de Bierbrouwerij en in de Museumwinkel.

Zus & Jet

Zus & Jet was een winkel, die tot 31 december 2017 als externe partij was gehuisvest in het Nederlands Openluchtmuseum.

Winkels

Bakkerij

Van een afstand komt de heerlijke geur van versgebakken brood uit de bakkerij je al tegemoet. De bakker gebruikt hiervoor de ouderwetse bakkersoven die gestookt wordt op takkenbossen.

Fotosalon

Laat je vereeuwigen in de stijl van rond 1910 in fotosalon Wijdemans & Frère. Het laten maken van foto's is tegen betaling. Je kiest zelf de foto’s uit die je wilt hebben en krijgt die gelijk mee.