Website van Museumkids in nieuw jasje gestoken

Website van Museumkids in nieuw jasje gestoken

Museumkids, de website met museumtips speciaal voor kinderen, is vernieuwd. Met hun Museumkaart kunnen kinderen tot en met 12 jaar nu nog makkelijker een account aanmaken en musea beoordelen. De nieuwe website valt samen met het begin van het nieuwe inspecteursseizoen. Als museuminspecteur beoordeel je samen met andere inspecteurs wat het meest kidsproof musea van Nederland is. En ook jij kunt museuminspecteur worden. Ben je niet ouder dan 12 jaar, houd je van musea en leuke dingen doen? Meld je dan hier aan. Wie weet zien wij jou terug in ons museum. 

 

Vernieuwde website

Met de activiteitenfilter kun jij nu nog makkelijker musea zoeken die je kunt inspecteren. En met de gratis app 'Museuminspecteurs' kun je tijdens een museumbezoek nog beter een inspectie invullen. Ook nieuwsgierig naar de nieuwe website? Klik dan hier

 

Openluchtmuseum Kidsproof museum provincie Gelderland

Ook het Openluchtmuseum werd beoordeeld door de Museuminspecteurs. Een jaar lang bezochten de inspecteurs ons museum en jureerde diverse elementen in ons park, van horeca tot activiteiten en bereikbaarheid tot aan gastvrijheid. Tijdens de Kidsproof awards werden de resultaten bekend gemaakt. De uitslag zijn wij onwijs trots op: het Openluchtmuseum werd door de Museuminspecteurs namelijk uitgeroepen tot hét Kidsproof 'museum' van de provincie Gelderland. 


De uitreiking van de Kidsproof Awards 2017

 

 

 

Delen