cvn123

Teus Eenkhoorn

Teus Eenkhoorn nieuwe directeur Openluchtmuseum

Per 1 juni 2018 treedt Teus Eenkhoorn als bestuurder- directeur aan bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De huidige directeur, Willem Bijleveld, heeft dan de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en zal het stokje vanaf dat moment doorgeven aan zijn opvolger.

Nederlands Openluchtmuseum

Openingstijden

Ons museum is tot en met 29 maart geopend als wandelpark. De gebouwen zijn gesloten
De Canon van Nederland is het hele jaar open. Vanaf 30 maart openen de deuren van het museum weer en begint ons zomerprogramma.

Onze Ambassadeurs

Onze ambassadeurs omarmen de Canon van Nederland en vertellen welk canonvenster belangrijk is voor hen. Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning in Gelderland, constateert dat de grondwet van 1848, de grondwet van Thorbecke, het begin is van onze parlementaire democratie.

Bekijk hier al onze ambassadeurs →