Herfst in het Openluchtmuseum

Herfst in het Openluchtmuseum

Beleef een historische herfst

De klok is verzet en de dagen worden korter: het najaar is in volle gang. Van 30 oktober t/m 8 december beleef je voor het eerst een echte historische herfst in het Openluchtmuseum! Ontdek wat het Openluchtmuseum te bieden heeft tijdens dit kleurrijke seizoen, binnen én buiten. Bezoek de Canon van Nederland, wandel door de knisperende herfstbladeren in het museumpark en bestrijd de najaarskou met warme chocolademelk en overheerlijke pannenkoeken. Geniet van een heerlijke, historische herfstdag - gewoon in het Openluchtmuseum.

 

Op deze pagina vind je meer informatie over het nieuwe najaarsprogramma van 30 oktober t/m 8 december 2017. Download alvast je plattegrond en bekijk welke activiteiten er in het museum allemaal te doen zijn!

 

Let op: sommige activiteiten zijn uitsluitend vanaf de winterperiode actief (9 december 2017). Dit wordt per activiteit vermeld op de betreffende pagina.

 

Blokken Herfst

Herfstplattegrond

In verband met de voorbereidingen voor het winterseizoen zijn niet alle gebouwen in het museumpark geopend. Op onderstaande plattegrond is een looproute aangegeven langs de geopende gebouwen. Hierin zijn de looproute en de geopende gebouwen oranje gemarkeerd.

Herfst in het Openluchtmuseum

 

 

 

Meet & Greet met Dylan Haegens

YouTuber Dylan Haegens is een grote fan van de geschiedenis, jij ook? Op 19 november was Dylan voor een Meet & Greet in het Openluchtmuseum!

Bekijk hier de foto's van de Meet & Greet →