Gruwelijk Lekker

header Gruwelijk Lekker

Ontdek smaken door de eeuwen heen

Sommige nu onbekende smaken waren ooit heel gangbaar. Andere smaken zijn nu juist heel gewoon, maar sinds wanneer? En waar komen ze vandaan? Houd deze pagina in de gaten voor video's, info over Gruwelijk Lekker activiteiten in het museumpark en interessante artikelen om te lezen. Gruwelijk Lekker is nog te bezoeken t/m 19 januari 2020. 

Gruwelijk Lekker 1

Tentoonstelling Gruwelijk Lekker

Tentoonstelling

Door de geschiedenis heen zijn er gerechten of ingrediënten te vinden die we nu afschuwelijk vinden of juist lekker. Bekijk de tentoonstelling van Gruwelijk Lekker en trek je conclusie: is het Gruwelijk of Lekker?

 

10 smaken

Gruwelijk Lekker is gebaseerd op 10 smaken die samenhangen met de 10 tijdvakken uit de Canon van Nederland. Lees hier meer en ontdek waar je de smaken in het park kunt vinden. 

 

Gruwelijk Lekker om te zien

Het hele jaar door komen er nieuwe video's over Gruwelijk Lekker online. Abonneer nu op ons YouTube kanaal om alle video's over Gruwelijk Lekker en het museumpark zelf te zien!

 

 

Gruwelijk lekker 2

Voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er Gruwelijk Lekkere activiteiten te doen. Bak broodjes boven het vuur of vier FEEST! op het Kindererf. 

Gruwelijk Lekker om te lezen

Op deze pagina vind je extra informatie over de tien verschillende smaken en recepten. Leuk om te lezen en te delen! 

Culinaire Tijdreis

Kom samen met collega's, vrienden of familie een geweldige culinaire wandeling door het museum maken! De wandeling staat in het teken van samen proeven en beleven.

Gruwelijk Lekker recepten

Tijdens de zomer en winter kun je op alle Gruwelijk Lekker locaties receptkaarten verzamelen. Heb je er eentje gemist? Gelukkig kun je ook alle recepten online vinden.