Familiedag

Familiedag

Familiedag met voor elk wat wils

Een dagje uit met familie of een groep vrienden wordt iets bijzonders in het Openluchtmuseum. Tijdens de familiedag kunnen volwassenen beugelen op de beugelbaan of herinneringen ophalen in onze historische gebouwen, terwijl de kinderen elkaar achterna zitten (of spannend dwalen) in de doolhof of spelend leren op het kindererf. Wij bieden diverse sfeervolle locaties, horeca arrangementen en mogelijkheden voor een actief uitje.

Blokken familiedag

Bijpraten tijdens een lunch, borrel of diner?

Een dagje weg met familie of vrienden is een uitgelezen kans om weer eens gezellig bij te kletsen tijdens een lunch, borrel of diner!

Actief uitje

Zin om iets te ondernemen om je bezoek nog iets specialer te maken?

Ervaringsverhaal 'Meer dan alleen een zaal'

In het voorjaar van 2016 organiseerde bureau East Side voor een non-profitorganisatie een familiedag. "We doken met deze familiedag voor 1200 deelnemers in de geschiedenis van de organisatie, daar hoorde gewoon een historische locatie bij", vertelt Marielle Beek van East side. Speciaal voor de familiedag werd een aantal activiteiten in het park exclusief ter beschikking gesteld aan de deelnemers van dit evenement. De deelnemers waren ook vrij om door het park te lopen, Oudhollandse spelen te doen en zelf hun tijd in te delen. Voor de jongste deelnemers waren er passende activiteiten uitgezocht. Ook richtten we een besloten hoek met tenten in het themagebied 'Het Hoge Noorden' in. Bovendien lag deze locatie buiten de looproute van de reguliere bezoekers, waardoor de reguliere bezoekers eigenlijk niet merkten dat er een besloten evenement plaatsvond. vertelt Sales Manager Margo Braafhart van het Openluchtmuseum.

 

>> Lees meer op meetingmagazine.nl