Eten en drinken

Blokken

Nieuw | Canon Café

Een gezellig grand café om te genieten van een heerlijke lunch, diner, een borrel of om lekker op te warmen met een goede kop koffie of thee.

Dagelijks geopend vanaf 10:00.
 

Nieuw | Tante Stien

Geniet in het Jordanese café van een hapje en een drankje en zing je mee met echte Amsterdamse levensliederen. Word hier de borrel ook met een kop geschonken?

Openingstijden staan op de dagplattegrond.

Budel - Brabants café

In deze boerderij annex café uit Budel proef je nog altijd die typische Brabantse gastvrijheid en sfeer. Er worden lekkere drankjes geserveerd zoals bier van eigen brouwerij, frisdrank of koffie.

Openingstijden staan op de dagplattegrond.

Poffertjeskraam

In de sfeervolle Poffertjeskraam is ruim plaats om binnen te genieten van overheerlijke poffertjes.

Dagelijks geopend vanaf 10:00.

 

Herberg de Hanekamp

In deze Zwolse herberg staan heerlijke pannenkoeken, broodjes, soepen en stoofpotjes op de menukaart. Geopend tijdens weekenden, vakanties en op woensdagmiddag.
 

Bakkerij

Van een afstand komt je de heerlijke geur tegemoet van brood uit de bakkerij. Vroeger gebruikte de bakker de ouderwetse bakkersoven die werd gestookt op takkenbossen.

Dagelijks geopend vanaf 10:30.

 

Overdekt picknickplek

Bij de voormalige cafetaria kun je nu overdekt picknicken. In de zomer wordt een nieuw friethuis geopend achter de bakkerij op het Zaanse plein.

Dagelijks geopend vanaf 10:00.

De Kasteelboerderij

De kapitale kasteelboerderij uit Oud Beijerland is gereserveerd als ontvangstlocatie voor groepsbezoekers. Als de Kasteelboerderij open is voor individuele bezoekers staat dit op de dagplattegrond.

 

Winter | Koek en Zopie

In de winter is er bij de schaatsbaan en op het Zaanse plein een koek- en zopietent waar je o.a. koffie en thee, winterse appelflappen, heerlijke warme chocomel en glühwein kunt bestellen.

Geopend in het winterseizoen.
 

Winter | Friethoes

Zin in een lekker frietje? In de winter staat er bij de ijsbaan op het Winterplein en bij de Zaanse brug een frietkar, het assortiment bestaat uit patates frites, kroketten en frikadellen.

Geopend in het winterseizoen.