Met bedrijf of vereniging

Header

Rij 2

Een bijzondere dag weg met het team of bedrijf?

Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Dat vind je in het Openluchtmuseum! Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark. Je bent altijd welkom in het Openluchtmuseum. Dag en avond, zomer en winter. Je kunt een bijeenkomst zo uitgebreid maken als je zelf wil.

 

Specifieke wensen? Laat het onze medewerkers van Sales & Reserveringen weten, zij denken graag met je mee.

Rij 1 Meeting & Events

Vergaderen & Congres

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting, inclusief heerlijke lunch en benodigde basismaterialen? Bekijk eens de mogelijkheden in ons museum!

 

Bedrijfsuitje

Maak van je bedrijfsuitje een onvergetelijke belevenis met onze actieve arrangementen. Kruip in de huid van smokkelaars of geniet van een bierproeverij in de brouwerij.

 

Personeelsfeest & Events

Een echt onvergetelijk personeelsfeest, dat vier je in het Nederlands Openluchtmuseum! Geniet met je collega's van de sfeervolle locaties in het museum.
 

Review

Review
Inhalt
Om onze relatiedag stijlvol af te sluiten zijn we met een groot internationaal gezelschap naar het Nederlands Openluchtmuseum gegaan. Warm ontvangst, de rondleiding onder begeleiding was erg gezellig en ontspannen en de daaropvolgende barbecue geheel naar wens verzorgd!

B. Kelderman - Royal Eijkelkamp

Wil je ons ook laten weten wat je van je bijeenkomst in het museum vond?

 

Stuur ons je review