Bestel online tickets voor Amzaf

Amzaf

AmzafAMZAF Young Talent Festival in het Openluchtmuseum

Hartje zomer is het weer zover in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem: AMZAF Young Talent Festival strooit zo'n 300 gloednieuwe beloftes uit over 10 unieke locaties. Pop op het perron, dans in een boerderij, woordkunst in een tram, klassiek in de kerk en een verrassing in het schooltje: het kan op AMZAF.

Bestel je tickets met korting
Koop je vóór 1 juli je kaartje, dan betaal je €15,00. Koop je op 1 juli een kaartje aan de kassa? Dan is de prijs €17,50. Kinderen t/m 12 jaar betalen altijd maar €5,00. De kaarten zijn alleen geldig op 1 juli van 17.00 tot 00.00 uur.

Museumkaart
De museumkaart is ook geldig. Een eigen bijdrage bij gebruik van de museumkaart aan het festival wordt zeer gewaardeerd!

Online tickets bestellen

AMZAF ticket met voorverkoop korting voor volwassene

Bestel online een ticket voor volwassene voor AMZAF
in de voorverkoop voor € 15,00 i.p.v. € 17,50

AMZAF ticket voor kinderen

Bestel online een ticket voor kinderen voor AZMAF
voor slechts € 5,00

Wat ga je zien?

Op een zomeravond graas je door een programma gevuld met verschillende podiumkunsten. Je ontmoet dansers, rockers, popmuzikanten, singer-songwriters, woordkunstenaars, theatermakers en klassieke orkesten op unieke locaties. Bijvoorbeeld op een laadperron, in een boerderij, schooltje, kerk of tram.

Er is in Nederland geen ander festival als dit. Op AMZAF Young Talent Festival tref je gloednieuwe beloftes aan in een nostalgische setting. Zo'n 300 artiesten zijn geselecteerd om één van de 10 bijzondere podia te bestijgen. Elk discipline heeft een eigen podium. De artiesten op AMZAF Young Talent Festival verdienen hun sporen as we speak. Of het nu gaat om finalisten van klassieke concoursen of ontdekkingen van moderne muziekprogramma’s, ze staan op AMZAF!

Voor meer informatie en het programma kun je kijken op www.amzaf.nl.

Voel de sfeer van AMZAF

Bekijk de aftermovie van AMZAF 2016

Amzaf Blokkenschema

Blokkenschema

Naar welke bands en artiesten ga jij kijken? Stel je eigen planning samen met ons blokkenschema. Dat wordt puzzelen...

Bekijk hier het schema in het groot.