Met bedrijf of vereniging

Rij 2

Een bijzondere dag weg met het bedrijf?

Je zoekt een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Wij bieden wat je zoekt, in één van de mooiste en best bezochte musea van ons land. Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark. Je bent altijd welkom in het Openluchtmuseum. Dag en avond, zomer en winter. Je kunt een bijeenkomst zo uitgebreid maken als je zelf wil. Specifieke wensen? Laat het onze medewerkers van Sales & Reserveringen weten, zij denken graag met je mee.

Rij 1

vergaderen

Vergadering

Een vergadering organiseren in een sfeervolle historische omgeving, inclusief luxe lunch en alle benodigde basismaterialen?

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Je zoekt een bestemming voor een actief bedrijfsuitje? Wij bieden je wat je zoekt, plus een verbinding met de geschiedenis van jouw bedrijf.

Diner, borrel of lunch

Verras je collega's of relaties met een overheerlijke lunch of diner in een van de sfeervolle locaties van het Openluchtmuseum in Arnhem.

Bedrijfsevenement

Een jubileum, relatiedag of een feest voor al je relaties of personeel krijgt een echte plus in het 44 hectare grote park.

Personeelsfeest

Personeelsfeest

In het Openluchtmuseum in Arnhem vind je prachtige historische horecalocaties, plus een park vol herinneringen voor een onvergetelijk feest.