Met bedrijf of vereniging

Banner

 

Rij 2

Een bijzondere dag weg met het team of bedrijf?

Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Dat vind je in het Openluchtmuseum! Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark. Je bent altijd welkom in het Openluchtmuseum. Dag en avond, zomer en winter. Je kunt een bijeenkomst zo uitgebreid maken als je zelf wil. Specifieke wensen? Laat het onze medewerkers van Sales & Reserveringen weten, zij denken graag met je mee.

Meer informatie

Rij 1 Meeting & Events

Canon Exclusief

Nieuw in het Openluchtmuseum: de Canon van Nederland! Maak samen een reis langs tien enorme ‘filmsets’ waar je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden kunt beleven.

 

 

 

Meeting of congres

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting, inclusief heerlijke lunch en benodigde basismaterialen? Bekijk eens de mogelijkheden in ons museum!

 

 

 

Bedrijfsuitje

Maak van een personeelsuitje een onvergetelijke belevenis met onze actieve arrangementen. Kruip in de huid van smokkelaars, ontdek de leukste plekjes van het museum of geniet van een bierproeverij in brouwerij ‘De Roskam’.

 

Rij 2 Meeting & Events

XL Events

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzonder groots evenement? Wij regelen alles, van foodtruck feest tot aan festival! Samen zorgen we ervoor dat jouw event geschiedenis gaat maken.

 

Personeelsfeest

Een echt onvergetelijk personeelsfeest, dat vier je in het Nederlands Openluchtmuseum! Geniet met je collega's van de bijzondere locaties en sfeervolle omgeving midden in het Openluchtmuseum.
 

Winters Genieten

Vier de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! Het arrangement 'Winters Genieten' staat voor een dag de winter beleven in een uniek decor.

 

 

Review

Bas Kelderman - Royal Eijkelkamp
Inhoud
Om onze relatiedag stijlvol af te sluiten zijn we met een groot internationaal gezelschap naar het Nederlands Openluchtmuseum gegaan. De ontvangst was hartelijk, de rondleiding onder begeleiding gezellig en ontspannen en de daaropvolgende barbecue prima verzorgd. Ook in de voorbereidingsfase is het prettig werken met de medewerkers van het museum. Er wordt meegedacht en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
Kortom, alles was prima geregeld en wij bevelen het Nederlands Openluchtmuseum dan ook zeer zeker aan voor zakelijke evenementen.

Bas Kelderman - Royal Eijkelkamp

Wil je ook laten weten wat je van je bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest vond?

Stuur ons je review