Winterfestijn in het Openluchtmuseum!

Winterfestijn in het Openluchtmuseum!

Reserveer snel jullie plek bij ons aan tafel!

Ben je nog op zoek naar een bijzondere locatie voor de Nieuwjaarsborrel? Kijk dan op een bijzondere manier vooruit naar 2017 in het Openluchtmuseum. Het Winterfestijn in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem biedt de hele organisatie een unieke beleving. Want zodra jullie de deuren door zijn, sta je in een andere wereld: een oer-Hollandse winter heeft zijn intrede gedaan en alles ademt sfeer uit. Vuurkorven, de schaatsbaan, de geur van warme chocomel…

Een warm ontvangst en ouderwets schaatsplezier
Wij ontvangen jullie bij onze unieke ijsbaan, waar het niet zal ontbreken aan heerlijke winterse lekkernijen waarna je met collega’s de ijsbaan onveilig maakt. Vanaf tien personen kun je al bij ons terecht voor een bijzondere middag of avond. En komen jullie met meer dan 150 personen? Dan is er een mogelijkheid om de schaatsbaan te huren, exclusief voor jullie!

Reserveer snel jullie plek aan tafel op 3 december t/m 15 januari 2017!

Vraag direct een offerte aan


 

 

Het arrangement

Het Winterfestijn arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met winterthee, warme chocolademelk met slagroom of glühwein met een assortiment aan winterse lekkernijen met o.a. Arretjescake / Oliebol / Pretzel.
  • Vrij gebruik van de ijsbaan, inclusief huur van ijshockeyschaatsen.
  • Krijg een indruk van het gehele park in wintersfeer en maak een rit in de historische Tram.
  • Onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment.
  • Wij serveren een overheerlijk stampottenbuffet bestaande uit: Veluwse boerenkoolstamppot met rookworst, Brabantse hutspot met een stoofpotje van rundvlees en Gelderse zuurkoolschotel met gebakken speklapjes. Hierbij serveren wij zilveruitjes, augurken, piccalilly en braadjus.

De prijs voor dit arrangement is € 43,- p.p. inclusief entree tot het Openluchtmuseum en een parkeerkaart.

Het Winterfestijn heeft een standaard duur van 3 uur en loopt van 16.00 tot 19.00 uur.
Wanneer er andere wensen zijn met betrekking tot tijden en/of het programma dan zijn er mogelijkheden voor een op maat gemaakt arrangement.


Vraag direct een offerte aanHet Winterfestijn arrangement uitbreiden?

Winterse BBQ
In plaats van het stampottenbuffet liever een winterse BBQ? Deze BBQ bestaat uit 5 gangen met verschillende vlees & visgerechten met o.a.: porchetta geserveerd met een salade van witte kool, saté stokjes met saus en brood, vis papillotten met een saus van witte wijn, broodje braadworst met een saus van Doesburgs mosterd, ribbetjes met gepofte aardappel met een topping van kaas en spek. Alle gerechten worden om de beurt vers bereid op de barbecue en per gerecht uitgeserveerd bij de ijsbaan.
Voor € 8,- p.p. extra

Dessertbuffet

Dessertbuffet "In de Arrenslee" bestaat uit o.a.: soezentoren, speculaasbavaroise, hangop met stoofpeercompote, chocolademousse. U kunt het buffet aanvullen met appelcarré, bolletje roomijs, crème brûlée of sneeuwster (€ 1,60 p.p. per aanvulling).
Voor € 6,50 p.p. extra

Verse broodjesbakken
Bak je eigen broodje aan een stok bij het gezellige open vuur.
Voor € 3,50 p.p. extra

Bierproeverij
In de Brabantse brouwerij 'De Roskam' bereidt de brouwer het smakelijke gerstennat op eigentijdse wijze. Hij vertelt je graag meer over dit proces en natuurlijk laat de brouwer je proeven van zijn zelfgebrouwen bier 't Goeye Goet. De proeverij bevat 3 verschillende huisgebrouwen biersoorten.
Voor € 9,50 p.p. extra

Verlenging
Verlenging van het Winterfestijn arrangement met 1 uur (van 19.00 tot 20.00 uur).
Prijs op aanvraag


Vraag direct een offerte aan


Fun en teambuilding tijdens het Winterfestijn

Café spellen
Beproef je geluk met traditionele spellen zoals o.a. sjoelen, het mannetjespel, kegelspel of ringwerpen.
Voor € 8,75 p.p.

Curling
Dit oud-Hollandse spel op het ijs is een sport van precisie en controle. Een echte teamsport waarbij overleg en samenwerking belangrijk is.
Voor €17,75 p.p. (minimaal 20 personen)

Winterspelen
De Winterspelen is een competitie van activiteiten op het ijs die zijn afgeleid van bekende spellen. In teams nemen deelnemers het tegen elkaar op in de volgende onderdelen: Ice Bowling, Ice Jeu de Boules, Prikslee parcours, Curling en finale Fun slide. De Winterspelen is een vrolijke activiteit met een ludiek karakter. Of je nu op zoek bent naar teambuilding of FUN. De Winterspelen heeft het beide.
Voor €23,- p.p. (minimaal 20 personen)


Vraag direct een offerte aan