VRIENDENNIEUWS

Vriendennieuws mei 2017

In deze editie lees je:

• wie de winnende 'Oranjegevoel-foto' maakte;
  • welke datum je alvast in je agenda moet blokkeren voor een exclusieve preview van de Canon van Nederland;
  • wat er tijdens de Vriendentafel en algemene ledenvergadering zoal werd besproken;
  • waarom je 18 juni met het hele gezin naar het museum moet!

Oranjegevoel

Selfie-actie

We vroegen je een foto te maken die voor jou het Oranjegevoel vertegenwoordigt. We mochten veel leuke inzendingen ontvangen maar deze sprong er toch met kop en schouders bovenuit. Van harte gefeliciteerd!

Kasteelboerderij

Ledenvergadering

Benieuwd naar wat er zoal werd besproken in de Kasteelboerderij op zaterdag 22 april 2017?
Klik hier voor een korte terugblik.

Vriendentafel

Een groep Vrienden komt regelmatig bijeen om te praten over de vereniging, het museum en om ideeën uit te wisselen. Aanschuiven mag!

Volgende halte: Openluchtmuseum!

Vriendendag

Zondag 18 juni 2017: Vriendendag in het museum! De tram rijdt, er komen historische bussen langs, het is Vaderdag en voor Vrienden zijn er vele extra's vandaag. Kom je ook?

Preview Canon van Nederland

Als eerste zien en beleven wat ons in de nieuwe Canonpresentatie wordt voorgeschoteld?
Kom naar de preview in september!