VRIENDENNIEUWS

Vriendennieuws!

Vriendendag wintereditie 9 december 2017

Vriendendag 9 december

Op de allereerste dag van de winteropenstelling, heten we je net zo warm als exclusief welkom in jouw museum. Kom je ook? Laat het ons weten! Lees hier het programma.

Landleven Winter

Op 16 en 17 december verrijst in het museum weer het gezellige 'Landleven Winter'. Zin om te komen kijken, proeven, beleven? Je kunt gratis naar binnen als Vriend!

Herfstprogramma

Pak de herfst mee

Jouw museum is nu het hele jaar open. Benieuwd wat we tot 9 december als herfstprogramma te bieden hebben? Lees hier alles over het najaarsprogramma.

Voordelen Vriendenlidmaatschap

Voordeel voor Vrienden

Ben je al lang Vriend of nog maar net? Kom je vaak naar het museum? We zetten graag alle voordelen nog eens op een rij. Lees hier waar je als Vriend recht op hebt.

Wat steun je als Vriend?

Benieuwd naar wat jij als Vriend de afgelopen jaren met je bijdrage hebt ondersteund? Wij hebben het netjes voor je op volgorde gezet. Kijk, klik en wees trots.

Collectie online

Collectie online bekijken

Al sinds 2014 wordt eraan gewerkt: het kunnen bekijken van de museumcollectie via de website. Nu is het dan zover: het depot in vanuit je luie stoel.