Het techniek toernooi 2017 - 2018

Techniek toernooi

Het Techniek Toernooi is een techniekwedstrijd voor leerlingen uit alle groepen van het basisonderwijs. Deelname is gratis. Na het spelen van de regiofinales, wordt de landelijke finale gespeeld in het Nederlands Openluchtmuseum. Speciaal voor het Techniek Toernooi heeft het Nederlands Openluchtmuseum extra lesmateriaal ontwikkeld. Het Techniek Toernooi is een programma van Stichting Techniekpromotie.

Meld je hier aan

Lesmateriaal 'vooruitgang''

techniek toernooi 2018

Lesmateriaal 'water'

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft extra lesmateriaal ontwikkeld over ‘Water’, het thema van het Techniek Toernooi 2017/2018. Kinderen ontdekken hierdoor verschillende waterbronnen en ondervinden dat techniek hand in hand gaat met vakken als taal en geschiedenis.

 

techniek toernooi 2017

Lesmateriaal 'vooruitgang'

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft extra lesmateriaal ontwikkeld over ‘energie’, dat aansluit bij het thema ‘Vooruitgang’ van Techniek Toernooi 2016/2017. Kinderen ontdekken hierdoor verschillende energiebronnen en ondervinden dat techniek hand in hand gaat met vakken als taal en geschiedenis. 

 

 

techniektoernooi 2016

Lesmateriaal 'Tijd'

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft extra lesmateriaal ontwikkeld over ‘Tijd’, het thema van het Techniek Toernooi 2015/2016. Kinderen ontdekken hierdoor verschillende tijdmeters en ondervinden dat techniek hand in hand gaat met vakken als taal en geschiedenis.