PRIJSWIJZIGING 1 JULI

Op 1 juli wordt de VriendenMuseumkaart iets duurder: 3 euro per volwassene en 1,50 per jongere. De algemene ledenvergadering van april is hiermee accoord gegaan. De nieuwe prijzen gelden voor nieuwe leden die op of na 1 juli 2016 lid worden. Voor bestaande leden gelden de nieuwe prijzen pas bij de verlenging van de kaart. 

VriendenMuseumkaart

In het nieuws heb je wellicht gelezen of gehoord dat de Museumkaart voortaan voorzien wordt van een pasfoto (zie het NOS nieuwsitem hierover). Je bent Vriend van het museum en daarbij hoort de VriendenMuseumkaart. Aan deze kaart verandert voorlopig niets. Je hoeft je derhalve geen zorgen te maken over pasfoto's, geldigheid of omruilen van kaarten. Je kaart verandert niet en is - zonder pasfoto - gewoon geldig. 

Mocht de VriendenMuseumkaart in de toekomst veranderen, dan informeren wij je daar tijdig en persoonlijk over. 

Digitaal nieuws

Soms sturen we ook nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Nieuws per post


Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook via de site te bekijken (hieronder kunt je ze aanklikken).