De prijzen van het lidmaatschap zijn:

  • Volwassene (vanaf 19 jaar) € 65,50
  • Jongere (4 t/m 18 jaar) € 33,-

Je betaalt als volwassene dus € 10,55 contributie per jaar voor het Vriendenlidmaatschap. Jongeren betalen slechts € 5,50. Onze vereniging draagt aan de Stichting Museumkaart de normale prijs per Museumkaart af, zijnde € 54,95 per volwassene en € 27,50 per jongere. 

 

Factuur ontvangen?

Het is helaas (nog) niet mogelijk om je bijdrage automatisch door ons te laten incasseren van je rekening. Na betaling duurt het ongeveer 3 weken voordat je de kaart(en) thuisgestuurd krijgt. Deze is/zijn altijd minimaal 365 dagen geldig vanaf het moment dat je de kaart(en) in bezit krijgt. Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om onze factuur te betalen:

Internetbankieren
Op de factuur staan de gegevens die je nodig zijn bij het verwerken van de betaling. Wanneer je deze gegevens één op één overneemt bij de overschrijving kan de bank de betaling snel en goed verwerken. Vermeld in ieder geval altijd het betalingskenmerk!

Overschrijvingskaart/-formulier 
De gegevens die op de factuur staan, vul je in op de overschrijvingskaart of het overschrijvingsformulier. Vervolgens geeft je de overschrijving af bij de bank of stuurt deze op. Vermeld in ieder geval altijd het betalingskenmerk!

Wij verzenden geen betalingsherinneringen. Is 3 maanden na de factuurdatum de bijdrage nog niet voldaan, dan wordt de factuur automatisch afgeboekt en het lidmaatschap geannuleerd. Je kunt vanzelfsprekend altijd opnieuw lid worden. Wij berekenen geen administratiekosten.