Steun het museum

Steun het museum

Het Nederlands Openluchtmuseum bereidt zich voor op de toekomst

Het Nederlands Openluchtmuseum brengt mensen dichter bij de geschiedenis dan ooit. Het museum zorgt ervoor dat iedereen de geschiedenis van Nederland kan beleven, aanraken en ondergaan. Het museum nodigt iedereen op prikkelende wijze uit om letterlijk in de geschiedenis te stappen. Alle zintuigen worden geprikkeld bij elke stap die men zet, in elk gebouw en bij elke ontmoeting. Wie het museum bezoekt, ervaart dan ook de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten: van het leven van alledag tot aan grote historische momenten.

Het museum is met maar liefst 548.000 bezoekers in 2014 het grootste museum buiten Amsterdam en staat op nummer 6 in de museumtop 10 van Nederland.

Canon van Nederland

In 2017 gaat de grootscheepse nieuwe publiekspresentatie Canon van Nederland van start. Als straks de deuren van het vernieuwde entreepaviljoen open gaan, stappen onze bezoekers bijna letterlijk in de Nederlandse geschiedenis. Verleden, heden en toekomst komen samen en iedereen draagt daaraan zijn eigen steentje bij. Het Openluchtmuseum is klaar voor de toekomst!

Wil je het Openluchtmuseum steunen? Dat kan! Word bedrijfsvriend of canonpartner, vriend, zetelhouder van ‘De 12 Provinciën’ of steun het museum als fonds. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden door te spreken.

Vul het contactformulier in of bel 026-35 76 194.