Rij1 wie zijn wij - wzw

HET OPENLUCHTMUSEUM

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen.

Gaan je kinderen 'aan het werk' op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd.

Kinderen in de Canon van Nederland

Feest in het Nederlands Openluchtmuseum

VOOR UW FEEST, BEDRIJFSUITSTAPJE OF BRUILOFT

Het Nederlands Openluchtmuseum biedt ook bijzondere mogelijkheden voor een onvergetelijk (personeels)feest, bruiloft, bedrijfsuitje of familiedag. Bekijk onze arrangementen voor zakelijke en particuliere groepen.

Werkstukinformatie

Houd je een werkstuk over het Openluchtmuseum? Leuk! We hebben verschillende pakketten met informatie beschikbaar, die kun je hier downloaden. Er is materiaal beschikbaar voor werkstukken over onderwijs, streekdracht, molens, wasserij, papier, boerenlieven en het Openluchtmuseum.

Kindererf in het Nederlands Openluchtmuseum