Agenda en openingstijden rij 1

Tip

Ontdek de Canon van Nederland

Beleef de Nederlandse geschiedenis van hunebed tot heden. Loop tussen de spectaculaire 'filmsets' door en ontdek jouw geschiedenis aan de hand van digitale media en authentieke, historische objecten.

Concerten in het Nederlands Openluchtmuseum

Concerten

Voor het winterseizoen staan er weer verschillende concerten op het programma in het Openluchtmuseum. Luister in het Zeeuwse kerkje en op het Zaanse plein naar diverse koren, bands en zanggroepen.

Winters genieten in het Nederlands Openluchtmuseum

Winters genieten

Gezellig en knus, samen de winter vieren op een onvergetelijke locatie? Dat is mogelijk in het Nederlands Openluchtmuseum! Bij het arrangement 'winters genieten' zijn er veel verschillende mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Populair
Smederij in het Nederlands Openluchtmuseum

Smederij

Het vuur brandt en er wordt hard gewerkt in de oude smidse van Frans Lambooy. Kom kijken hoe onze 'dorpssmid' op ambachtelijke wijze met zijn zware hamer het metaal vormt op het aambeeld.