Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Unieke trouwlocatie in Gelderland

Trouwen in het Openluchtmuseum? Ja, dat kan! In het museumpark in Arnhem biedt verschillende bijzondere trouwlocaties. Voor alleen de huwelijksvoltrekking of voor de complete bruiloft. En wat dacht je van een rondje in de meest originele trouwkoets van Nederland om naar de trouwlocatie in het park te komen? Je kunt het idylische museumpark ook gebruiken voor jullie bruidsreportage.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Museum als trouwfoto locatie

Museum als trouwfoto locatie

"Het Openluchtmuseum biedt een uniek decor voor een bruidsreportage. Het kiezen van een favoriete foto is echt lastig!" "Nadat we elkaar drie...

Lees verder

Trouwen in 17de eeuwse stijl

Het intieme 17de eeuwse Zeeuwse kerkje is een bijzondere trouwlocatie voor jullie huwelijk. Het kerkje biedt plaats aan maximaal 100 gasten en op de dag van de bruiloft zorgt de gastvrouw van het museum voor kaarsjes en draait de muziek van jullie keuze.

Een intieme bruiloft met niet meer dan 20 gasten? Dan kan je ook terecht in de besloten Herenkamer van de Kasteelboerderij, gevolgd met een toost van champagne op jullie bruiloft in de Pronkkamer! De ambtenaar van de burgerlijke stand komt graag naar het Openluchtmuseum om jullie huwelijk te voltrekken.

Groot of klein feestje?

De sprookjesachtige Kasteelboerderij is de locatie voor een swingend feest. Dit monumentale 17de eeuwse pand heeft een gloedvolle, authentieke uitstraling met zijn hoge rieten dak en kroonluchters. De ideale sfeer voor een groots trouwfeest dat met warmte en geluk omgeven is. Jullie gasten praten en toasten, swingen op de muziek van een live band of komen even bij op het prachtige terras. Liever een trouwfeest in intieme kring? Daarvoor leent Herberg de Hanekamp zich. Op het terras is de romantische sfeer in het grote stille park volmaakt, wanneer de sterren aan de hemel staan.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)