Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Trouwfoto locatie nodig?

Het Openluchtmuseum biedt een uniek decor voor jullie bruidsreportage. Pittoreske bruggetjes, leuke doorkijkjes, weelderige tuinen en historische gebouwen zorgen voor een sfeervolle achtergrond op de trouwfoto's. Ook als je niet in het museum trouwt, ben je van harte welkom het museum als trouwfoto locatie te gebruiken.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Museum als trouwfoto locatie

Museum als trouwfoto locatie

"Het Openluchtmuseum biedt een uniek decor voor een bruidsreportage. Het kiezen van een favoriete foto is echt lastig!" "Nadat we elkaar drie...

Lees verder

Openluchtmuseum de trouwfoto locatie van Arnhem

Het Openluchtmuseum biedt tal van mogelijkheden voor een schitterend huwelijk, huwelijksreceptiehuwelijksdiner en trouwfeest. Trouwen jullie ergens anders maar wil je toch een fotoreportage in ons prachtige museumpark? Jullie zijn van harte welkom. Voor het maken van een bruidsreportage ontvang je gratis toegang tot het Openluchtmuseum en een parkeerkaart. Het bruidspaar mag drie extra personen (inclusief fotograaf) mee naar binnen nemen. Je kunt binnen de openingstijden van het museum het Openluchtmuseum als trouwfoto locatie gebruiken.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)