Sluiten

Pagina doormailen

Corrigeer de gemarkeerde velden alstublieft.
Uw tip is verzonden, bedankt!
Naar overzicht
Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Smokkelspel

Algemeen
Extra's
reviews (2)
In het bosrijke museumpark speel je een spannend en actief spel dat herinnert aan vroeger tijden. De sluwe smokkelaars proberen zoveel mogelijk graan en suiker aan te leveren bij de stokerij, maar pas op! De stoere veldwachters liggen op de loer om de waren in beslag te nemen en de smokkelaars zonder pardon in het cachot te gooien. Wees je familie, vrienden of collega’s te slim af en beleef een historisch leuke middag! 

Clandestien stoken 
Het is 1910: de kerk en de socialisten, normaal felle tegenstanders, slaan de handen ineen om het alcoholgebruik terug te dringen. De overheid draagt haar steentje bij door de accijns fors te verhogen. Ondertussen draaien clandestiene stokerijen in schuurtjes en kelders op volle toeren, want de vraag wordt er niet minder om. Als de jenever eenmaal gestookt en gebotteld is, begint het gevaarlijke avontuur om de kruiken bij de kopers af te leveren. De veldwachter en de marechaussee doen hun best om jeneverstokers en dranksmokkelaars in de kraag te vatten.
Meerprijs
Vanaf € 24,95 Per volwassene
Vanaf € 18,75 Per kind
Barbecue
Heb je zin in een zomerse BBQ waarbij je zelf niets hoeft te doen? Onze chef-kok heeft een heerlijke BBQ arrangement samengesteld met heerlijke biologische vis- en vleesspecialiteiten (vegetarisch op aanvraag).
Meerprijs
Vanaf € 33,00 Per volwassene
Vanaf € 25,10 Per kind
Lunchbuffet
In het Openluchtmuseum in Arnhem worden al je zintuigen geprikkeld. Geluiden, geuren, smaken en beelden nemen je mee naar vroeger. Daar krijg je vast trek van. Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan is het arrangement Lunchbuffet iets voor jullie!
Schrijf een review

Marion Notermans (WageningenUR)

Een goed georganiseerd spel vol hilariteit en actie in een prachtige omgeving. Ons Internationale gezelschap heeft genoten!

Gemeente Arnhem (Afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie)

Wat een leuk spel! Het werd goed begeleid en mensen konden zich erg goed inleven in hun rol. Het spel kende een goed begin (uitleg) en een leuk einde (jenever proeven). De locatie was erg geschikt.

Schrijf een review


Vanaf  € 38,95 Per volwassene
Vanaf  € 30,35 Per kind
Aantal personen: minimaal 20 en maximaal 60
Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur
Duur: 3 uur

Periode:
  • Te boeken van 24-03-2017 t/m 30-10-2017
Informatie aanvragenOfferte aanvragen
Arrangement incl. lekkernijen
  • Koffie en/of thee met Arnhems grofje
  • Smokkelspel met begeleiding
  • Jeneverproefje
  • 1 drankje en 3 hapjes
  • Entree van het Openluchtmuseum

Mail door Print pagina Download brochure

Gemeente Arnhem (Afdeling Gebieds- en Vastgoedrealisatie)

Wat een leuk spel! Het werd goed begeleid en mensen konden zich erg goed inleven in hun rol. Het spel kende een goed begin (uitleg) en een leuk einde (jenever proeven). De locatie was erg geschikt.
Lees alle reviews (2)

Naar het arrangementen overzicht

U wilt een review schrijven? Zoek uw arrangement!

U wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste plek op de pagina.