Sluiten

Pagina doormailen

Corrigeer de gemarkeerde velden alstublieft.
Uw tip is verzonden, bedankt!
Naar overzicht
Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Rondleidingen

Algemeen
Extra's
reviews (9)
Wil je meer weten over het dagelijks leven van onze voorouders? Laat je dan met je gezelschap verrassen door onze rondleiders. Zij nemen je mee op pad terug in de tijd en vertellen verhalen waar je veel van zult herkennen. Waarom ‘vallen wij met de deur in huis’, of ‘lopen wij een blauwtje’? Hoe was het om samen met het vee in één ruimte te leven? Hoe sliep je in een bedstee? Dit en nog veel meer hoor je tijdens een rondleiding. 

Is er een specifiek onderwerp of aspect van het dagelijks leven waarover je meer wilt horen tijdens een rondleiding, dan kun je dat van tevoren aangeven. 

Ook geschikt voor het MBO/HBO/WO met onderwerpen zoals gezondheidszorg en hygiëne, evacueés in het museum in 1944, spreekwoorden en gezegden en bouwstijlen.
Meerprijs
Vanaf € 24,95 Per volwassene
Vanaf € 18,75 Per kind
Barbecue
Heb je zin in een zomerse BBQ waarbij je zelf niets hoeft te doen? Onze chef-kok heeft een heerlijke BBQ arrangement samengesteld met heerlijke biologische vis- en vleesspecialiteiten (vegetarisch op aanvraag).
Meerprijs
€ 48,50 Per groep
Beugelen
Beugelen is een echte volkssport dat ooit begon als spel voor de adel in de 14e eeuw. Vooral in Limburg en Brabant was de sport erg populair. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beugelbaan van het Nederlands Openluchtmuseum tegenover het café uit Budel (Brabant) ligt.
Meerprijs
Vanaf € 33,00 Per volwassene
Vanaf € 25,10 Per kind
Lunchbuffet
In het Openluchtmuseum in Arnhem worden al je zintuigen geprikkeld. Geluiden, geuren, smaken en beelden nemen je mee naar vroeger. Daar krijg je vast trek van. Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan is het arrangement Lunchbuffet iets voor jullie!
Schrijf een review

H.N.Hoogkamer (nvt)

Wij vierden een verjaardag in het museum met koffie/gebak , rondleiding en buffet in de kasteelboerderij . Perfect geregeld en gezellige entourage , goede en verzorgde horeca ! Zeer aan te bevelen !

Jeroen (Kataqua)

Een zeer leuke rondleiding gehad met een groepje portugezen/italianen in het Engels door rondleider Jan. Nam goed de tijd en maakte het leuk voor iedereen. Aanrader!!

Peter Kuijper (Zadkine)

Onder leiding van gids Gerard hebben 10 Chinese uitwisselingsstudenten van het Shanghai Information Technology College te Shanghai kennis mogen maken met het cultureel-historisch verleden van Nederland. De rondleiding was in het Engels en de studenten hebben genoten van Gerards anekdotes en enthousiaste verhalen. Een aanrader!

claudia bosman (familie)

de gids was goed Hilly legde alles goed uit. voor mijn ouders midden 70 een feest van herkenning en de gids kreeg nog wat bijgeleerd. voor mij zelf midden 40 was het Tilburgs straatje er leuk omdat ik daar dingen herkende uit mijn kindertijd. de rest was ook goed en zag er verzorgt uit. mijn idee is dat jullie je nu wat meer op de generatie moeten gaan richten die nu met hun kinderen komen en dingen uit hun tijd willen zien en de oude boerderijen ook alleen uit verhalen van de ouders kennen en als die er niet meer zijn ze hum kinderen dingen uit hun jeugd kunnen laten zien bv de school met houten bankje en inktpot uit de jaren 60, bioscoop of supermarkt of zo iets van die tijd verder was het geweldig een echte aanrader

Petra van Staalduinen (EBN)

Ik wil nog even zeggen dat wij allemaal enorm genoten hebben tijdens het EBN-feest afgelopen vrijdag.
Het weer zat natuurlijk gigantisch mee en dat maakt alles mooi en de rondleiding met de tram was fantastisch. Heel veel enthousiaste mensen gehoord.
Speciaal compliment aan de fotograaf 1900; dat was een daverend succes, er stonden hele rijen te wachten op een foto (of alleen te kijken).

Dankjewel voor de goede organisatie.

UWV Arnhem

Vol overgave en enthousiasme verhalen gehoord uit toentertijd. Rondgeleid door een toegewijde medewerker die erg mooi de verhalen kon vertellen.

Nanny Spape (Achmea)

Prima verzorgde rondleidingen gehad bij ons bedrijfsuitje. Zo kom je veel meer te weten over al het moois dat er te zien is. Het gaat meer "leven".

Margriet van den Bosch (Neerlandici '69)

Op 30 mei hebben de Neerlandici '69 een topdag gehad in het Openluchtmuseum, mede dankzij rondleidster Hilly.

Tamara Ackermans (Woonveste)

Ons bedrijf heeft in 3 groepen een rondleiding gehad en ik heb van de collega's en het management team alleen maar leuke reacties gehad. Ze hadden graag nog langer gebleven!

Schrijf een review


Vanaf  € 50,00 Per groep
Aantal personen: maximaal 20 per groep
Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur
Duur: 1.5 uur
  • Rondleidingen met kleinere gezelschappen zijn ook mogelijk (prijs blijft gelijk)
  • Rondleidingen kunnen worden verzorgd in het Nederlands, Engels, Duits of Frans


Periode:
  • Te boeken van 25-03-2016 t/m 30-10-2016
  • Te boeken van 03-12-2016 t/m 15-01-2017
  • Te boeken van 24-03-2017 t/m 29-10-2017
Informatie aanvragenOfferte aanvragen

H.N.Hoogkamer (nvt)

Wij vierden een verjaardag in het museum met koffie/gebak , rondleiding en buffet in de kasteelboerderij . Perfect geregeld en gezellige entourage , goede en verzorgde horeca ! Zeer aan te bevelen !
Lees alle reviews (9)

Naar het arrangementen overzicht

U wilt een review schrijven? Zoek uw arrangement!

U wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste plek op de pagina.