Onopgeloste zaken

Speurtocht onopgeloste zaken in het Openluchtmuseum

Onopgeloste zaken

Algemeen: Onopgeloste zaken

Onopgeloste Zaken is een speurtocht voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. Deze speurtocht duurt 1 tot 3 uur. De deelnemers maken bij het doen van de speurtocht gebruikt van hun eigen telefoon met daarop de app TOURtoDO. De app wordt gebruikt als ondersteuning van de speurtocht en is tevens het medium waarin de antwoorden worden ingevuld. 

Het doel van de speurtocht is het oplossen van de ‘onopgeloste zaken’. De ‘onopgeloste zaken’ zijn waargebeurde criminele zaken, afkomstig uit het verleden. In het museumpark ontdekken de deelnemers aanwijzingen die hen verder op weg helpen. Zelfstandig of in kleine groepjes van drie tot vier deelnemers gaan de jongeren op pad. Door de speurtocht Onopgeloste Zaken leer je op een speelse en hedendaagse manier het museum met haar highlights kennen.

Meer info: Onopgeloste zaken

Bij de entreeprijs van een schoolreis zitten de speurtochten inbegrepen. Je kunt bij de reservering aangeven of je de speurtochten wilt afnemen. Om de misdaden succesvol op te kunnen lossen wordt er gebruik gemaakt van:
- De gratis app van Tourtodo.com. Op deze app vinden de leerlingen alle onopgeloste misdaden, de hoofdvragen, introductiefilmpjes en er is de mogelijkheid om antwoorden in te vullen en punten te verdienen.
- Aanwijzingen op papier; zoals een plattegrond met alle locaties en aanwijzingen.
- Items in het park, passend bij de inrichting van de gebouwen is hier en daar buit verstopt zoals een bebloede zweep of een brief. Ook is het mogelijk om een proefje te doen.Na afloop kan bij de Infobalie een krantje worden opgehaald met de ware toedracht van de zaken uit het verleden

Details

Onopgeloste zaken

Aandachtsgebied: Onopgeloste zaken

Voor
jongeren 12-16 jaar
O.l.v.
geen begeleiding
Prijs

€ 5,50

P.l. incl. entree
Aantal
n.v.t.
Tijd
10.00 - 17.00 uur
Duur
1.5 tot 3 uur
Inclusief

Deze speurtocht zit inbegrepen bij de entreeprijs van € 5,50 voor een schoolreis.

Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?

Telefoon icon +31 (0)26-3576123