Pagina doormailen

Corrigeer de gemarkeerde velden alstublieft.
Uw tip is verzonden, bedankt!
Chat
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Kinderfeestje als nooit te voren

Handige info
Extra's
reviews (2)
Een kinderfeestje is zowel in de zomer als winter superleuk in het Openluchtmuseum.

Kinderfeestje in de zomer
Tegenwoordig vier je je verjaardag met lekkere taart, mooie slingers en veel cadeautjes. Vroeger ging dat heel anders. Toen bestonden er nog geen kinderfeestjes. Gelukkig waren er wel andere feesten. In het Openluchtmuseum kun je tijdens een speurtocht ontdekken wat voor leuke dingen de kinderen vroeger tijdens deze feesten deden.

Speurtocht kinderfeestje: 'Een kinderfeest als (n)ooit te voren'
Met een vrolijke bolderkar ga je met de kinderen op pad. Onderweg ontdekken ze hoe vroeger feesten als geboorte en heilige communie werden gevierd. Er zijn speurvragen waardoor ze veel van het museum ziet en leuke opdrachten om actief bezig te zijn. Bij 'Koppermaandag' dragen de kinderen een vrolijk masker en verrassen de andere bezoekers van het park. Op deze maandag na Driekoningen werd vroeger feest gevierd.

Kinderfeestje in de winter
Zes weken lang – van 3 december 2016 t/m 15 januari 2017 – gaat het Openluchtmuseum terug in de tijd. We vieren de winter met ijspret, sleetje rijden, Sint Nicolaas, warme chocolademelk, een knappend haardvuurtje, dansende lichtjes en spannende verhalen. Alle ingrediënten voor een superleuk kinderfeestje zijn aanwezig: kom schaatsen op de ijsbaan (schaatsen zijn gratis te lenen), sleeën en eet poffertjes toe. Veel plezier!

Let op: In de winter kunt u zelf het kinderfeestje vormgeven met o.a. de kinderwintertips. Er is geen standaard kinderfeestje te boeken.

• Het 'feestje als (n)ooit tevoren!' is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
  • Er zijn twee verschillende niveaus
  • De route duurt twee uur
  • Start om 10.30 of 13.30 uur
  • Ervoor of erna kunt u het museum bezoeken
  • Graag uiterlijk drie dagen van te voren boeken
  • Prijs inclusief entree , krentenbol, limonade en spekje
  • Museumkaarthouders krijgen korting

- Huur voor je kinderfeestje een
personenbusje.

Ben je op zoek naar wat je allemaal nog meer kunt doen in het museum? Dan zijn onderstaande activiteiten geschikt om het kinderfeestje compleet te maken:

Meerprijs
€ 6,00 Per kind
Kinderpannenkoek
Een kinderpannenkoek met aardbeiensaus en poedersuiker.
Schrijf een review

Kaatje

Het was een geweldig leuk feestje! Vol actie en speurwerk. Veel geleerd, gezien en gedaan. Maar vooral...Genoten!

Gabriel

Gezellig, leerzaam, prachtige omgeving, ruimte, rust en sfeer. Alle kinderen hebben genoten.

Schrijf een review

Vanaf  € 13,30 Per persoon
Aantal personen: maximaal 12 kinderen per groep
Tijdstip: in overleg
Duur: 2 uur
Begeleiding: de route is zonder begeleiding vanuit het museum

Periode:
  • Te boeken van 25-03-2016 t/m 30-10-2016
Informatie aanvragenOfferte aanvragen

• Prijs museumjaarkaarthouders: € 4,30

Mail door Print pagina

Kaatje

Lees alle reviews (2)

Naar het arrangementen overzicht

U wilt een review schrijven? Zoek uw arrangement!

U wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste plek op de pagina.