Sluiten

Pagina doormailen

Corrigeer de gemarkeerde velden alstublieft.
Uw tip is verzonden, bedankt!
Naar overzicht
Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Hoera Feest arrangement

Algemeen
Programma
reviews (3)
Vier je dit jaar een jubileum? Of is er iets anders te vieren? Een familiefeest of personeelsfeest wordt extra speciaal met het stille museumpark bij zacht avondlicht als exclusieve locatie. Het Openluchtmuseum biedt het avondarrangement: ‘Hoera! Feest!’ voor grote particuliere of zakelijke groepen (vanaf 60 personen).

De gasten maken op verschillende plekken kennis met het fenomeen ‘feest’. Ze genieten van verschillende feestelijke hapjes in het proeflokaal, beelden samen een levend schilderij uit, brengen een bezoek aan de bierbrouwerij en nemen deel aan een quiz in een van de mooiste museumboerderijen, voor de winnaars is er een passende prijs… De tram wordt speciaal voor de gasten ingezet om ze naar de verschillende activiteiten te brengen. De avond wordt vervolgd met een uitstekend buffet en een presentatie van de levende schilderijen van de gasten.

Feestavond naar eigen invulling? Wil je aansluitend een feestavond voor je gezelschap? De Kasteelboerderij wordt hiervoor omgetoverd tot feestelijke locatie naar jouw wensen.
Arrangement Hoera! Feest!
  • Ontvangst met borrel en een hapje in de Kasteelboerderij
  • Activiteitenroute
  • Buffet in de Kasteelboerderij
  • Dessert in de Kasteelboerderij
  • Koffie/thee met bonbon ter afsluiting
Het programma start rond 17.00 uur. Het buffet is rond 22:00 uur afgelopen.

Herinneringen worden bewaard
Met dit feestarrangement wordt het een avond om niet te vergeten. De afbeeldingen van de levende schilderijen krijg je op een USB-stick mee. 
Schrijf een review

Jessica (Sonac )

Ontzettend leuke avond gehad! Ik ben al fan van het museum, daarom was het extra leuk het op deze manier te mogen beleven. Verrassend, interessant en heel gezellig!

Christine en Piet Linders

Samen met familie en vrienden hebben wij ons 25 jarig Huwelijk gevierd met het thema Feest. Het was een zeer geslaagde avond. Iedereen zowel de kinderen als de volwassen hebben ervan genoten. Bedankt!

Fred van Essen (VAR)

Programma was zeker geslaagd. Het kon op enkele punten nog wel een beetje bijgesteld worden, maar de algehele belevenis van het programma was heel goed.

Schrijf een review


  € 70,00 Per volwassene
Aantal personen: minimaal 60 en maximaal 120
Tijdstip: na 17.00 uur
Duur: circa 5 uur

Periode:
  • Te boeken van 24-03-2017 t/m 30-10-2017
Informatie aanvragenOfferte aanvragen

Jessica (Sonac )

Ontzettend leuke avond gehad! Ik ben al fan van het museum, daarom was het extra leuk het op deze manier te mogen beleven. Verrassend, interessant en heel gezellig!
Lees alle reviews (3)

Naar het arrangementen overzicht

U wilt een review schrijven? Zoek uw arrangement!

U wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste plek op de pagina.