Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Een jubileum vieren: knus of met DJ

Er zijn van die mijlpalen in het leven die het waard zijn eens goed te vieren. Een jubileum of huwelijksdag bijvoorbeeld. In het Openluchtmuseum in Arnhem doe je dat op een originele manier. Zo groot of klein als je het zelf wilt. Wij bieden diverse sfeervolle locaties en horeca arrangementen.

Ambachtelijke keuken

Onze koks laten zich inspireren door de pure biologische producten van het land en bereiden op ambachtelijke wiijze de heerlijkste gerechten.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Winter in het Openluchtmuseum

Winter in het Openluchtmuseum

Vanaf 3 december 2016 is het winter in het museum. Met schaatsen en sleetje rijden, stamppot eten en het museum ontdekken tijdens een inspirerende...

Lees verder
555.000 Bezoekers in 2015

555.000 Bezoekers in 2015

Het Nederlands Openluchtmuseum ontving 555.000* bezoekers in 2015. Het museum sluit een dynamisch jaar af waarin o.a. een grote renovatie van...

Lees verder

Met de tram naar je bestemming

Je kunt samen met je gasten het museum op eigen houtje verkennen, of laat je rondleiden door een enthousiaste gids voordat de viering van het jubileum van start gaat in één van de historische locaties. Geen zin om te lopen? Dan stap je gewoon op een van de oude trams en laat je zo comfortabel door het museumpark rijden naar de plaats van bestemming.

Huwelijksjubileum in huiskamercafé

Al heel wat echtparen vierden hun bronzen of zilveren jubileum in het knusse boerencafé Budel. Daar tapt de waardin het ambachtelijk gebrouwen bier uit eigen brouwerij en schenkt oudhollandse likeuren. Op het terras in de boerentuin kun je genieten van een uitgebreide barbecue. En wie zich nog aan een spelletje wil wagen, speelt een oud Nederlandse balsport op de naastgelegen beugelbaan. Ook een familiedag behoort tot de mogelijkheden.

Terwijl je gezellig natafelt kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de veilige omgeving van de speeltuin of op het Kindererf.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)