Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Feestavond met reis door de tijd

Een huwelijksjubileum of familiefeest, dat organiseer je niet elke dag. Het moet echt iets speciaals zijn. Het prachtige historische museumpark van het Openluchtmuseum in Arnhem is hiervoor de ideale feestlocatie. Of er nu 200 gasten komen of 40, tijdens de feestavond geniet je optimaal van de rust en ruimte in het prachtige museumpark.

Je hebt de keuze uit verschillende sfeervolle locaties en feest- en horeca arrangementen om van je feest een gegarandeerd succes te maken. Zowel in de zomer als in de winter biedt het Openluchtmuseum zaalverhuur.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Winter in het Openluchtmuseum

Winter in het Openluchtmuseum

Vanaf 3 december 2016 is het winter in het museum. Met schaatsen en sleetje rijden, stamppot eten en het museum ontdekken tijdens een inspirerende...

Lees verder
555.000 Bezoekers in 2015

555.000 Bezoekers in 2015

Het Nederlands Openluchtmuseum ontving 555.000* bezoekers in 2015. Het museum sluit een dynamisch jaar af waarin o.a. een grote renovatie van...

Lees verder

Swingen in Arnhem: in de Herberg of Kasteelboerderij

Na half zes 's avonds ondergaan onze locaties een metamorfose. In Herberg de Hanekamp, gaan de stoelen en tafels aan de kant. Maar liefst 100 gasten dansen en feesten tot na middernacht. Meer dan 100 gasten? Ook daarvoor kun je een zaal huren; in de Kasteelboerderij is plek voor bijna 400 gasten. Je kunt op het prachtige terras bij de Hanekamp even afkoelen en op adem te komen. Of maak een wandelingetje door het park om te genieten van de avondsfeer in het historische landschap. Deze feestavond zullen je gasten niet snel vergeten. Liever iets actiefs doen? Dan is het feestarrangement 'Hoera! Feest!' misschien een idee. Of bekijk voor een raadselachtig verjaardagsdiner het arrangement Moorddiner.

Uitzicht op winters museumpark

Het museumpark is prachtig in de zomer, maar misschien wel sfeervoller in de winter. Zeker als het gesneeuwd heeft! Geniet van het uitzicht tijdens je feestavond. Je gasten op een bijzonder manier ontvangen? Huur dan de ijsbaan voorafgaand aan de feestavond af, dan zit iedereen gegarandeerd in de winterse feeststemming.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)