Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Familiedag met voor elk wat wils

Een dagje uit met familie of een groep vrienden wordt iets bijzonders in het Openluchtmuseum. Tijdens de familiedag kunnen volwassenen beugelen op de beugelbaan of herinneringen ophalen in onze historische gebouwen, terwijl de kinderen elkaar achterna zitten (of spannend dwalen) in de doolhof of spelend leren op het kindererf. Wij bieden diverse sfeervolle locaties, horeca arrangementen en mogelijkheden voor een actief uitje.

Boek bijvoorbeeld een Ticket Extra waarmee je al direct bij ontvangst gezellig kan bijkletsen met een kop koffie of thee en appelgebak. Daarna ontdek je het museum op eigen gelegenheid.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Winter in het Openluchtmuseum

Winter in het Openluchtmuseum

Vanaf 3 december 2016 is het winter in het museum. Met schaatsen en sleetje rijden, stamppot eten en het museum ontdekken tijdens een inspirerende...

Lees verder
555.000 Bezoekers in 2015

555.000 Bezoekers in 2015

Het Nederlands Openluchtmuseum ontving 555.000* bezoekers in 2015. Het museum sluit een dynamisch jaar af waarin o.a. een grote renovatie van...

Lees verder

Bijpraten tijdens een lunch, diner of hightea

Een familie- of vriendendag is een uitgelezen kans om weer eens gezellig bij elkaar te zitten en te kletsen. Dit kan goed tijdens een lunch, diner of misschien wel een hightea!

Bekijk onze horeca arrangementen

Activiteiten en rondleidingen

Zin om iets te ondernemen om je bezoek nog iets specialer te maken? Boek een rondleiding door het Openluchtmuseum of onze Bierbrouwerij. Liever actief bezig zijn? Daag dan je gezelschap uit op de schaatsbaan of met onze oud-Hollandse Café spellen. 

Bekijk onze activiteiten

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)