Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Ambachtelijke en biologische keuken

Verras je collega's of relaties met een overheerlijke lunch in een van de sfeervolle locaties van het Openluchtmuseum in Arnhem. Het museum biedt uiteenlopende locaties, die elk een onuitputtelijke inspiratiebron vormen voor een bijeenkomst. Elke locatie heeft zijn eigen historie en sfeer. Dat maakt onze horecalocaties uitermate geschikt voor het organiseren van een zakelijke lunch. Tussendoor snuif je de sfeer op van een dagje uit: een welkome ontspanning.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Breakfast Ronald McDonald huis

Breakfast Ronald McDonald huis

De ontbijtbijeenkomst was een perfecte manier om de leden van de Breakfastclub kennis te laten maken met de zakelijke mogelijkheden en horeca van...

Lees verder
Leveranciersmarkt EKO keurmerk

Leveranciersmarkt EKO keurmerk

Tijdens een netwerklunch lieten 80 genodigden zich inspireren door het horecateam van het museum dat een biologische vijfgangenlunch had bereid dat...

Lees verder

Ambachtelijke zakelijke lunch

Bij historische locaties horen producten van ouderwets goede kwaliteit. Onze chef-kok en zijn team bereiden de gerechten zelf, vanaf de basis. Ambachtelijk en altijd met passie. En dat proef je! Zo heb je de keuze uit:

Neem voor meer mogelijkheden contact met ons op.

Business lunch met bijzonder museumbezoek

Het Openluchtmuseum onderscheidt zich van andere locaties door exclusieve historische locaties, een culinaire keuken en een sfeervolle bosrijke omgeving. Combineer je business lunch bijvoorbeeld met een exclusieve rondleiding door het museum. Bij luncharrangementen is entree tot het museum inbegrepen.

>> Bekijk de historische locaties en hun capaciteit

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)