Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Zakelijk diner in historische ambiance

Nodig je relaties uit voor een zakelijk diner op een unieke locatie. Dineren in het Openluchtmuseum in Arnhem is meer dan lekker. Onze restaurants ademen elk hun eigen geschiedenis. Diverse sfeervolle historische locaties, gelegen in een prachtige ambiance, maken het museum uitermate geschikt voor een zakelijke diner. Er is keuze uit verschillende buffet- barbecue- of a la carte arrangementen.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Breakfast Ronald McDonald huis

Breakfast Ronald McDonald huis

De ontbijtbijeenkomst was een perfecte manier om de leden van de Breakfastclub kennis te laten maken met de zakelijke mogelijkheden en horeca van...

Lees verder
Leveranciersmarkt EKO keurmerk

Leveranciersmarkt EKO keurmerk

Tijdens een netwerklunch lieten 80 genodigden zich inspireren door het horecateam van het museum dat een biologische vijfgangenlunch had bereid dat...

Lees verder

Business diner in sfeervol museumpark

’s Avonds is het museum gesloten voor het publiek. Een weldadige rust daalt dan neer op het park. Laat onze chef-kok een menu samenstellen en geniet van:

Een (inter)actieve avond

Wil je er een (inter)actieve avond van maken? Denk dan aan een spannend moorddiner of het Hoera! Feest! arrangement. Na het diner of buffet geniet je van het uitzicht op de weilanden met oude boerderijen die verspreid in het parklandschap liggen. En wat dacht je van een verfrissende avondwandeling door het stille museumpark.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)